Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Diagnostic pentru Dan Petrescu: ”Bine că a fost doctorul acolo”. De ce i-a amorţit braţul în timpul meciului cu Alkmaar

EXCLUSIV | Diagnostic pentru Dan Petrescu: ”Bine că a fost doctorul acolo”. De ce i-a amorţit braţul în timpul meciului cu Alkmaar

CFR Cluj

Comentarii

Iuliu Mureşan, medic ortoped de profesie, a oferit câteva explicaţii după ce Dan Petrescu s-a plâns că i-a amorţit mâna în timpul meciului cu AZ Alkmaar, pierdut de CFR Cluj cu 1-0.

Dan Petrescu a acuzat probleme medicale la meciul cu AZ Alkmaar, din grupele Conference League. Antrenorul lui CFR Cluj s-a plâns că unul dintre braţe i-a amorţit în timpul partdei.

Iuliu Mureşan este medic ortoped de profesie şi a explicat cauzele care ar fi putut duce la o astfel de problemă.

De ce i-a amorţit braţul lui Dan Petrescu. Iuliu Mureşan: ”Nu am nicio emoţie”

Dan Petrescu s-a plâns după meciul cu Alkmaar că a trecut printr-o situaţie care l-a îngrijorat şi care l-a făcut să apeleze la medicul echipei.

Cu un temperament vulcanic, antrenorul în vârstă de 53 de ani susţine că i-a amorţit un braţ şi problema a continuat şi după fluierul final:

”Mi s-a blocat mâna! Nu am înţeles de ce. De la stres poate... Era amorţită total. Mi s-a blocat. Bine că a fost doctorul acolo. I-am spus să vină”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă de după meciul cu AZ Alkmaar.

Înainte să fie cunoscut ca preşedinte de club, Iuliu Mureşan a fost medic ortoped. Din această postură, conducătorul lui Dinamo a explicat care ar putea fi motivele pentru care Dan Petrescu a acuzat probleme la un braţ:

”Eu cred că putea să aibă de la o spondiloză cervicală şi vin nişte nervi care merg în spre umăr şi braţ, şi de acolo putea să aibă amorţeală.

Are acolo un fizioterapeut foarte bun, pe Vio, care sigur îl face bine în două zile. Nu am nicio emoţie, nu e oricum ceva grav. E o chestie reumatică ceva, o discopatie sau ceva de genul ăsta”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Telekom Sport.

CFR Cluj a pierdut cu 1-0 în faţa lui AZ Alkmaar, în etapa a treia din grupele Conference League. În urma acestui rezultat, campioana României rămâne pe ultimul loc în grupă, cu doar un punct.

Iuliu Mureşan nu se gândeşte să revină la profesia de medic

În vârstă de 67 de ani, Iuliu Mureşan a devenit cunoscut în România după ce, alături de Arpad Paszkany, a obţinut rezultate senzaţionale la CFR Cluj. Însă profesia sa de bază este cea de medic ortoped. Totuşi, Iuliu Mureşan spune că n-a luat în calcul să revină la ea:

”(V-aţi gândit vreun moment să reveniţi în cabinetul medical?) Nu. Nu m-am gândit. Pentru că nu am mai practicat din 1999, sunt mulţi ani. Deşi aş putea, pentru că nu se uită lucrurile.

Tot mai trebuie să fac câteodată pe medicul, că nu mă lasă prietenii care mă sună şi mă întreabă să îi ajut, să le dau sfaturi. Deşi, când am renunţat, nu ştiam că o să ajung la fotbal, că nu aveam legătură cu fotbalul, dar aşa satisfacţii mari mi-a adus din toate punctele de vedere fotbalul, încât nu mi-a părut rău”,
a mai spus Mureşan pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: iuliu muresan 

viewscnt
Articole similare