Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Explicaţiile oficialilor FRF. Are voie Lupescu să candideze? "Totul a fost făcut pentru a ne pune într-o lumină proastă"

EXCLUSIV | Explicaţiile oficialilor FRF. Are voie Lupescu să candideze? "Totul a fost făcut pentru a ne pune într-o lumină proastă"

Fotbal intern

Comentarii

Oficialii FRF susţin că Ionuţ Lupescu şi cei din Generaţia de Aur nu au motive de îngrijorare în urma schimbării de regulament. Consilierul preşedintelui Burleanu a venit cu explicaţii asupra paragrafului de regulament în urma căruia susţinătorii lui Ionuţ Lupescu se temeau că acesta nu poate candida la alegerile din luna aprilie.

"S-a spus că este o clauză împotriva lui Ciprian Marica, s-a spus că este o clauză împotriva lui Chivu. Ei au fost jucători, intră în aceste prevederi. Apoi, s-a spus că este o clauză împotriva lui Ionuţ Lupescu. Lupescu a lucrat doi ani din ultimii cinci la UEFA. FRF este afiliată la UEFA, aşa că nu cred că se poate pune problema de aşa ceva. Este, din punctul meu de vedere, un subiect fals doar pentru a se pune Federaţia Română de Fotbal într-o lumină proastă" , a declarat consilierul preşedintelui FRF, Andrei Vochin.

Afla mai multe despre: ionut lupescucristian chivualegeripresedintie frfuefaandrei vochin 

viewscnt
Articole similare