Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FRF speră că Tătăruşanu nu se retrage de la naţională: ”Nu cred că hotărârea este definitivă”

EXCLUSIV | FRF speră că Tătăruşanu nu se retrage de la naţională: ”Nu cred că hotărârea este definitivă”

Echipa națională

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea din echipa naţională, dar Mihai Stoichiţă încă speră că portarul lui AC Milan s-ar putea să revină asupra acestei decizii.

Ciprian Tătăruşanu a decis zilele trecute că este momentul să se retragă din naţionala României, după 10 ani de la debut şi 73 de prezenţe.

Decizia lui Tătăruşanu de a se retrage din echipa naţională a surprins multă lume din fotbalul românesc. Mihai Stoichiţă vrea să îl facă pe goalkeeperul lui Milan să se răzgândească: ”Nu am vorbit cu el, dar o să îi dau un telefon. Poate o să revină pentru că e uhn baiat de mare caracter şi care poate să mai joace. portarii în general îşi rpelungesc foarte mult şi acumulează foarte multă experienţă. abia acum se poate vedea ce ştie un porar Cine ştie, poate se va răzgândi. Am rămas foarte suprins când am văzut declaraţia lui, dar eu am mai văzut reveniri.Nu cred că e definitivă hotărârea asta” a explicat Stoichiţă.

Rădoi s-a gândit să părăsească şi el corabia, după înfrângerea cu Islanda şi ruşinea din Norvegia. Selecţionerul s-a răzgândit însă: ”Marea dezamăgire este meciul din Islanda, în rest a fost o întâmplare. Trebuie leagtă de cele două meicuri care au urmat, de fapt doar de meciul cu Noovegia, pentru că ăla a fost mai slab.

Cu Austria am jucat bine la Ploieşti. Aia a fost dezamăgirea, ne legasem cu toţii speranţele de acel meci. Dar s-a întâmplat să pridnem o seară mai slabă, într-o conjunctură cu Covid, izolaţi în Islanda.

Până la urmă urna a doua nu este rău şi ce va fi. El e supărat tot timpul după astfel de rezultate, suferă foarte mult, dar niciodată nu şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la echipa naţională.” a mărturisit Mihai Stoichiţă, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare