Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Gabriela Ruse, după primul trofeu din carieră: „Încă nu realizez!”

EXCLUSIV Gabriela Ruse, după primul trofeu din carieră: „Încă nu realizez!”

Tenis

Comentarii

Gabriela Ruse (23 de ani, 198 WTA) a câştigat finala turneului de la Hamburg, împotriva jucătoarei germane Andrea Petkovic (33 de ani, 130 WTA), scor 7-6, 6-4.

Ruse a obţinut primul trofeu din carieră, la prima finală jucată! 

Sportiva a vorbit, în exclusivitate, pentru Telekom Sport şi a dezvăluit cum a trăit finala de la Hamburg.

„Momentan încerc să mă odhinesc a fost o săptămână grea din punct de vedere emoţional şi fizic. Mă bucur că am reuşit să aduc cupa acasă. Momentan nu realizez ce s-a întâmplat, sunt doar foarte fericită. Mâine voi pleca la Praga şi trebuie să fiu, din nou, 100%! Vin după o lungă perioadă în care am fost accidentată, am avut multe probleme şi pe plan personal. Mă vedeam de când eram mică să câştig turnee de asemenea avergură. Se pare că dacă am avut răbdare şi dacă am muncit totul se întâmplă la momentul potrivit! 

Nu mai îmi împun obiective mari, vreau doar să fiu sănătoasă şi să fiu top 100 până la final de an”

Pentru mine a fost un şoc.. Astăzi, spre deosebire, de ieri, am avut mai multe emoţii. Mi-am dorit mult să câştig trofeul. Am luptat pentru fiecare punct! Nu mai îmi împun obiective mari, vreau doar să fiu sănătoasă şi să fiu top 100 până la final de an.

Am multe de îmbunătăţit şi vreau să mă concentrez pe ele. M-am bucurat mult că au fost români care m-au susţinut. Mă aşteptam ca majoritatea oamenilor să ţină cu ea, fiind ea din Germania”, a declarat Ruse, în direct, la Telekom Sport.

Pentru acest succes Ruse şi-a asigurat un cec de 23.548 de euro.

„Simona Halep este o mare jucătoare şi nu mă pot compara cu ea. Nu am ajuns nici la jumătatea ea. Fiecare persoană este diferită. Dar victoria asta este o confirmare pentru mine că fac lucrurile bine în fiecare zi. Sper ca acesta să fie doar începutul”, a conchis Ruse. 

Afla mai multe despre: gabriela rusetenis 

viewscnt
Articole similare