Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Hagi a anunţat transferul lui Ianis! ”Este pasul ideal. Trebuie să joace acolo” Când va ajunge la noua echipă

EXCLUSIV | Gică Hagi a anunţat transferul lui Ianis! ”Este pasul ideal. Trebuie să joace acolo” Când va ajunge la noua echipă

Fotbal

Comentarii

Gheorghe Hagi a fost prezent la Studio UCL de la Telekom Sport şi a oferit detalii importante legate de plecarea lui Ianis de la Viitorul.

A trecut un an şi jumătate de când Ianis Hagi a revenit în România. Evoluţia şi maturizarea lui în acest interval au fost evidente şi se vorbeşte deja, de destulă vreme, de plecarea lui străinătate pentru a doua oară. De această dată, Hagi exclude varianta de la primul transfer, la Fiorentina, atunci când nu a intrat niciodată în calculele antrenorului pentru prima echipă.

”Pasul ideal pentru Ianis ar fi o echipă foarte bună, care joacă fotbal, care îl include în proiect 100% li se duce acolo să joace. El e tânăr, trebuie să joace. Trebuie să joci ca să progresezi. Să fac paşii următori în cariera mea. Acesta este obiectivul clubului, al lui în primul rând şi al clubului să îi găsim o echipă. Dar el acum are echipe nu ne plângem", a declarat Hagi la Telekom Sport.

S-a vorbit de multe variante pentru Ianis Hagi. Printre ele se află Sevilla, Inter, Genk şi Standard Liege. Hagi şi-a făcut planul - transferul se va face înainte de de Europeanul sub 21 de ani, care începe pe 16 iunie. Cine îl cumpără însă până pe 1 iunie, va avea ofertă specială pentru cel mai apreciat tânăr din Liga I.

"Ianis trebuie să facă pasul afară în vară şi îl va face. Suntem aproape. Aproape, adică mai e o lună"

(Reporter: Tu vrei înainte de Euro)  Aşa cred că va fi. Dacă nu, vom aştepta. Dacă vom aştepta, va fi mai scump. Am spus-o şi pe asta. Veniţi acum, după 1 va fi mai scump. Înainte de 1 va fi mai ieftin, a spus Hagi mai în glumă, mai în serios.

Afla mai multe despre: hagiianistransfer 

viewscnt
Articole similare