Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV Gică Hagi: "Sunt sănătos tun! Nu am plecat, am ieşit doar de pe bancă" Ce spune despre Ruben de la Barrera şi începutul slab de sezon al Viitorului

EXCLUSIV Gică Hagi: "Sunt sănătos tun! Nu am plecat, am ieşit doar de pe bancă" Ce spune despre Ruben de la Barrera şi începutul slab de sezon al Viitorului

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a intervenit telefonic în cadrul emisiunii Sport Report moderată de Silviu Tudor Samuilă. Cel mai mare fotbalist român din toate timpurile a comentat zvonurile din ultima vreme legate de starea sa de sănătate şi l-a sprijinit public pe Ruben de la Barrea, antrenorul spaniol pe care l-a numit în această vară, chiar în locul său.

Gheorghe Hagi a negat că starea sa de sănătate l-ar fi obligat să se retragă de pe banca tehnică a Viitorului Constanţa.

"Domnul Dinu a zis că am muncit foarte mult şi că din când în când mai poate lua câte o pauză. Restul a speculat cine a speculat. Muncesc mult, îmi fac datoria, pentru că e clubul meu. Nu am plecat, am plecat doar de pe bancă. E ca în România, un om spune ceva şi alţii speculează. Nea Cornel a spus că muncesc 24 de ore, cam atât. Eu sunt sănătos tun şi motivat să fac lucruri foarte bune să dezvolt clubul" a mărturist Gică Hagi, la Sport Report de la Telekom Sport. 

"Am luat o decizie, sunt în spatele tuturor celor care lucrează şi susţin pe toată lumea. Avem nevoie de răbdare, de timp. Eu când iau decizii mi le asum.Sunt conştient de ceea ce am făcut şi am procedat bine. Vin doar la meciurile de acasă, vreau să fiu cât mai relaxat. Nu contează cum începi, contează cum termini, aşa se spune la fotbal" a explicat Hagi, cu privire la plecarea sa de la Viitorul Constanţa.

El l-a reconfirmat în funcţia de principal pe spaniolul Ruben de la Barrera, ba chiar a subliniat că are încredere maximă în acest proiect pe care Viitorul l-a început în acest sezon: "Suntem pe un drum şi mergem pe acel drum. Vrem să ne dezvoltăm şi să devenim şi mai puternici, chiar dacă începutul nu e aşa cum speram. Ruben de la Barrera, 200% încredere. Altă întrebare! E nevoie de timp, jucătorii trebuie să se adapteze, nouă în România ne place să vorbim" a mai spus Gheorghe Hagi, la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Ce părere are Stere Halep, tatăl Simonei Halep, despre viitorul soț al tenismenei: "Sub...