Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Harlem Gnohere a plecat de la FCSB cu un of: "N-am mai putut accepta. E singurul meu regret!"

EXCLUSIV | Harlem Gnohere a plecat de la FCSB cu un of: "N-am mai putut accepta. E singurul meu regret!"

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere (32 de ani) şi-a reziliat recent contractul cu FCSB şi a plecat de la formaţia roş-albastră, iar într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport a vorbit despre singurul său regret pe care-l are după a încheiat conturile cu vicecampioana României.

"Bizonului" nu i-a plăcut că a fost tras pe linie moartă şi băgat în şomaj tehnic fără voia sa, astfel că a decis că e mai bine să-şi rezilieze contractul cu FCSB. Plecat de la formaţia din Berceni, atacantul a vorbit despre faptul că singurul său regret este acela că oamenii din club nu au discutat cu el despre situaţia sa.

"Singurul meu regret este că oamenii din club nu prea mi-au vorbit. Am acceptat o reducere salarială de 20%, dar când au vorbit despre şomajul tehnic nu am mai putut accepta. Nimeni nu a discutat cu mine, nici măcar cu agentul meu nu a discutat cu ei. Au fost discuţii doar la nivelul Stelei. Cu FCSB s-a terminat, este mai bine pentru toată lumea, pentru mine şi pentru ei", a spus Harlem Gnohere, pentru Telekom Sport.

Gnohere, tentat de o revenire la Dinamo!

Atacantul cu origini africane, care a jucat la Dinamo în perioada 2015-2017, s-a despărţit în această săptămână de FCSB. Francezul nu şi-a ales încă viitoarea echipă, dar recunoaşte că Dinamo se numără printre posibilele destinaţii. "Cu siguranţă! E o echipă la care mi-aş dori să revin. Eu am mare respect pentru Dinamo, dar nu ştiu, vom vedea. M-am simţit bine acolo şi m-aş întoarce", a declarat "Bizonul", la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: harlem gnohereregretfcsb 

viewscnt
Articole similare