Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Helmuth Duckadam îi distruge visul lui Gigi Becali! A plecat de la FCSB şi a dat două veşti rele: "Merg pe ei"

EXCLUSIV | Helmuth Duckadam îi distruge visul lui Gigi Becali! A plecat de la FCSB şi a dat două veşti rele: "Merg pe ei"

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, nu crede că echipa lui Gigi Becali se va apropia în următorul sezon de titlul Ligii 1. De asemenea, a analizat o posibilă mutare a lui Dennis Man în Anglia, de unde există interes pentru fotbalist.

"Nu cred că lui Dennis Man i se potriveşte Anglia"

Gigi Becali a fost la un pas să-l vândă pe Dennis Man la Norwich, dar Helmuth Duckadam consideră că transferul ar fi fost un eşec pentru fotbalist: "Dacă va avea o ofertă bună şi oferta va fi pe placul patronului, părerea mea este că orice jucător e bine să plece când are acea ofertă. Dacă va avea o ofertă, sfatul meu este să plece. (n.r. - I se potriveşte Anglia?) Nu cred, deoarece ştim că englezii joacă în forţă şi Dennis Man nu e un jucător de forţă, este un jucător de viteză, cu tehnică. Mai repede i s-ar potirvi un alt campionat, poate cel spaniol, francez, italian chiar", a declarat fostul portar pentru Telekom Sport. 

Helmuth Duckadam: "Eu merg din nou pe CFR ca favorită"

Plecat înainte de finalul campionatului, Helmuth Duckadam crede că hegemonia lui CFR Cluj va continua în Liga 1. Fostul preşedinte de imagine al FCSB nu crede că Toni Petrea va reuşi să facă un grup competitiv în noul sezon, care să aibă şanse la campionat: 

"S-au făcut multe transferuri, unele reuşite, altele mai puţin reuşite, foarte multe schimbări de antrenor. Avem jucători valoroşi, dar din păcate nu avem o echipă. Eu merg din nou pe CFR ca favorită", a mai spus Duckadam. 

De asemenea, eroul de la Sevilla a vorbit şi depre plecarea lui Ionel Dănciulescu de la Dinamo: "Greu de înţeles. Îmi pare rău de Danciu, pentru că nu e prima oară când a fost înlăturat şi mai ales el, care ţine foarte mult la Dinamo. Şi-a pus şi trofeele la vânzare, tocmai să ajute echipa. Se pare că nu avem acea cultură care există în occident, unde jucătorii emblematici care au făcut istorie la echipele lor sunt în cadrul clubului", a încheiat Helmuth Duckadam. 

Afla mai multe despre: helmuth duckadamfcsbgigi becalicfr cluj 

viewscnt
Articole similare