Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Incredibil cum a ajuns să îşi trateze CFR Cluj jucătorii! Ce au păţit Hoban şi Fernandes în Luxemburg

EXCLUSIV | Incredibil cum a ajuns să îşi trateze CFR Cluj jucătorii! Ce au păţit Hoban şi Fernandes în Luxemburg

CFR Cluj

Comentarii

După manşa tur a play-off-ului Europa League împotriva celor de la Dudelange, Hoban şi Fernandes au fost selectaţi pentru controlul anti-doping. Fotbaliştii nu au fost însă aşteptaţi de restul delegaţiei care a plecat de la stadion fără cei doi.

Vara anului 2018 a fost una extrem de agitată pentru campioana României, CFR Cluj. Totul a culminat cu necalificarea în grupele Europa League, după o dublă manşă împotriva campioanei din Luxemburg, Dudelange. Iar acum ies la iveală şi câteva întâmplări cel puţin bizare, rar întâlnite şi la cluburile cu pretenţii mai mici decât cele ale CFR-ului. Una dintre ele le întrece pe toate însă. 

După ce au fost învinşi de Dudelange în Luxemburg, supărarea a fost mare printre clujeni. Portarul Fernandes şi Ovidiu Hoban au fost aleşi să efectueze controlul anti doping de către oficialii UEFA, dar cei doi nu au fost aşteptaţi să încheie operaţiunea. Au fost lăsaţi la stadion pentru că delegaţia clujeană se grăbea să prindă avionul care să o aducă înapoi în ţară. Astfel că Hoban şi Fernandes au trebuit să se întoarcă a doua zi la Cluj, cu un alt avion.

Afla mai multe despre: cfr clujfernandeshoban 

viewscnt
Articole similare