Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone, critici dure la adresa jucătorilor de la Dinamo: "Sunt inconştienţi, dar vor salarii de profesionişti"

EXCLUSIV | Ioan Andone, critici dure la adresa jucătorilor de la Dinamo: "Sunt inconştienţi, dar vor salarii de profesionişti"galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Ioan Andone, noul preşedinte de la FC Voluntari, a fost invitat în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport şi a vorbit despre cazurile de coronavirus de la Dinamo.

"Fălcosul", fost antrenor în "Ştefan cel Mare", nu s-a abţinut să nu îi critice pe fotbaliştii în cauză: "Jucătorii sunt inconştienţi. Nu mai e o chestie de doctor sau de antrenor. Eşti profesionist. Mai sunt trei săptămâni de sacrificiu, ce îţi trebuie baruri sau să ieşi pe undeva de unde poţi să iei? Eu spun că nu sunt profesionişti. Salarii vor de profesionişti", a declarat Andone la Telekom Sport. 

Şase cazuri de COVID-19 la Dinamo

Ultimul set de teste pentru depistarea noului coronavirus la Dinamo a fost efectuat marţi dimineaţă, iar rezulatatele au venit la 48 de ore distanţă. Se pare că şase jucători dinamovişti au fost depistaţi cu noul coronavirus. Jucătorii au fost băgaţi în izolare, iar restul lotului va fi supus unui nou set de teste.

Cei şase jucători depistaţi pozitiv sunt: Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr. 

Ioan Andone este noul preşedinte al celor de la FC Voluntari

FC Voluntari a anunţat că Ioan Andone va ocupa, din acest moment, funcţia de preşedinte al clubului ilfovean. Fostul dinamovist a ocupat, până acum, postul de manager general al formaţiei antrenate de Mihai Teja.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ioan andonedinamo 

viewscnt
Articole similare