Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone şi Mircea Lucescu s-au revăzut la Istanbul. "Fălcosul" şi "Il Luce" merg împreună la Beşiktaş - Bayern

EXCLUSIV | Ioan Andone şi Mircea Lucescu s-au revăzut la Istanbul. "Fălcosul" şi "Il Luce" merg împreună la Beşiktaş - Bayerngalerie foto

Întâlnire de gradul zero la Instambul. Mircea Lucescu s-a revăzut cu fostul său ”elev”, Ioan Andone.

Cei doi antrenori români au luat masa împreună la un restaurant din Istanbul, iar miercuri vor asista amândoi la meciul pe care Beşiktaş îl va disputa în optimile de finală ale Ligii Campionilor contra lui Bayern Munchen, de la 21:45, în direct pe Telekom Sport 2.

Ando şi Il Luce au mers la acelaşi restaurant unde Şahtior a sărbătorit câştigarea Cupei UEFA, după finala cu Werder Bremen, disputată la Istanbul, în 2009.

Ando şi omul care i-a marcat cel mai mult cariera! Selecţionerul Turciei i-a fost antrenor fostului fundaş la Corvinul, Dinamo şi naţionala României.

Partida Beşiktaş - Bayern Munchen se vede în direct la Telekom Sport 2 şi online, pe www.telekomsport.ro, miercuri, de la 21:45.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.