Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | L-a deturnat Dinamo Kiev? "Mă aşteptam să meargă acolo. A avut oferte!". Dezvăluirea unui apropiat al lui Mircea Lucescu

EXCLUSIV | L-a deturnat Dinamo Kiev? "Mă aşteptam să meargă acolo. A avut oferte!". Dezvăluirea unui apropiat al lui Mircea Lucescu
Comentarii

Ioan Andone (60 de ani) a comentat în exclusivitate pentru Telekom Sport numirea lui Mircea Lucescu (75 de ani) la Dinamo Kiev.

Preşedintele lui FC Voluntari se aştepta ca "Il Luce" să preia o echipă din Turcia şi nu să revină în Ucraina, mai ales la rivala Şahtiorului, după ce tehnicianul român i-a pregătit pe "mineri" din 2004 până în 2016.

Lucescu a acceptat propunerea lui Dinamo Kiev şi a semnat pe doi ani cu opţiune de prelungire pe încă unul, astfel că va reveni în Ucraina după patru ani. Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Ioan Andone a spus că se aştepta ca Mircea Lucescu să ajungă să antreneze din nou în Turcia, nu în Ucraina.

Totuşi, Andone ştie de ce a acceptat "Il Luce" oferta lui Igor Surkis de la Dinamo Kiev. "Mă aşteptam să meargă în Turcia, pentru că a tot avut oferte de aciki. Dar acum a negociat cu Dinamo Kiev, a văzut condiţiile şi e o provocare, a construit la Şahtior, iar acum are o nouă provocare. Nea Mircea are nevoie de adrenalină. Am înţeles că a fost rapid, s-a întors, a văzut condiţiile şi pleacă la muncă", a spus Ioan Andone, exclusiv pentru Telekom Sport.

În Turcia, Mircea Lucescu le-a antrenat pe Galatasaray şi pe Beşiktaş, cu ambele câştigând titlul de campion.

Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev!

Dinamo Kiev a anunţat oficial, joi, pe pagina de Facebook a clubului, faptul că Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei. Antrenorul român a semnat pe doi ani cu opţiune de prelungire pe încă unul. Fanii ucrainenilor au contestat numirea lui "Il Luce", pe care îl percep pe ca pe un rival, după ce a antrenat pe Şahtior Doneţk. Lucescu a antrenat ultima dată naţionala Turciei, din august 2017 până în ianuarie 2019.

OFICIAL | Mircea Lucescu este noul antrenor al celor de la Dinamo Kiev. Ucrainenii au făcut anunţul pe reţelele de socializare

FOTO | Ultraşii lui Dinamo Kiev, extrem de furioşi după numirea lui Mircea Lucescu: "Să-şi dea toţi demisia! E o flegmă în faţa fanilor. Am crezut până în ultima clipă că e o glumă!"

Afla mai multe despre: ioan andonemircea lucescuturciadinamo kiev 

viewscnt
Articole similare