Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Liderul din teren cu 67 de meciuri în naţională, sărit din schemă de staff-ul României! De ce convocarea a fost blocată

EXCLUSIV | Liderul din teren cu 67 de meciuri în naţională, sărit din schemă de staff-ul României! De ce convocarea a fost blocată

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României se pregăteşte pentru partidele cu Belarus, Norvegia şi Irlanda de Nord, din noiembrie, iar staff-ul condus de Mirel Rădoi nu ia în considerare revenirea lui Gabriel Tamaş (36 de ani).

Gabriel Tamaş a semnat cu U Cluj la începutul acestui sezon, după perioada petrecută la Astra. În urma acestei mutări, secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a anunţat că fundaşul central nu mai e considerat o variantă pentru prima reprezentativă:

"Îl luam în considerare în Liga 1, am fost şi l-am urmărit. Când era la Astra. Deocamdată nu, nu ne-am gândit la niciun jucător din Liga 2. Când a fost la Astra, am avut şi discuţii cu el", a declarat Nicolae Dică.  

Gabi Tamaş a jucat în 67 de partide pentru naţionala României şi a debutat în 2003, sub comanda lui Anghel Iordănescu. În 2008, a jucat în toate cele trei meciuri disputate de România la EURO. 

De altfel, Nicolae Dică a anunţat de ce staff-ul condus de Mirel Rădoi nu a convocat un fotbalist de bază de la CFR Cluj. 

Gabi Tamaş, discurs dur după ratarea calificării la EURO 2020

"Mă doare când nu mai văd foamea asta de fotbal, de rezultate. Îţi dai seama că mă doare. Eu, săracul de mine, când am plecat cu Tibi Ghioane de la Braşov şi dormeam prin Pro Rapid prin sală şi alergam ca nebunii să ajungem fotbalişti... Nu mai este acum foamea aia. 

Nici nu vreau să mă gândesc la ce este acum. Să fie sănătoşi! Dacă lor le convine cum sunt şi cum arată, le urez baftă, sănătate. 

(n.r. - Ce le-ai spune jucătorilor care îmbracă tricoul echipei naţionale?) Să nu îl mai îmbrace! La asemenea rezultate, vă daţi seama", a declarat Gabi Tamaş. 

Afla mai multe despre: gabi tamasgabriel tamasnationalaechipa nationalanicolae dica 

viewscnt
Articole similare