Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Marius Bilaşco a vorbit despre cererea de amânare a meciului cu FC Botoşani: ”Sper ca Marius Croitoru să ajungă şi el, vreodată, în situaţia asta!”

EXCLUSIV Marius Bilaşco a vorbit despre cererea de amânare a meciului cu FC Botoşani: ”Sper ca Marius Croitoru să ajungă şi el, vreodată, în situaţia asta!”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a dezvăluit faptul că CFR a făcut demersuri pentru amânarea meciului din etapa a 20-a, de la Botoşani, dar şi că moldovenii nu au fost de acord cu intenţia campioanei. Partida va avea loc cu 4 zile înainte de duelul decisiv cu Celtic, din grupele Europa League.

La Telekom Sport, Marius Bilaşco a vorbit despre posibilitatea ca meciul cu FC Botoşani să se amâne, dar şi despre refuzul formaţiei moldave: ”Am jucat foarte, foarte multe meciuri, aproape un campionat întreg şi de-abia suntem la jumate. Dar colegii noştri de competiţie nu au înţeles că fac un serviciu României. Şi aşa suntem cu fotbalul unde suntem, o să cădem şi în Liga Naţiunilor, nu o să mai avem nicio şansă la Europa. Dezamăgire mare, nu aveau niciun motiv. Ba mai mult, au jucat şi ei la Craiova, aveau o deplasare lungă... practic nu ne făceau nouă un mare serviciu, ci mai mult făceau un serviciu României. Suntem singura echipă care putem să mai aducem puncte şi care putem să mai facem ceva în Europa. Avem jucători la care avem discuţii, putem să îi vindem şi să luăm bani, să venim din nou către celelalte echipe care au jucători interesanţi în campionatul nostru şi să cumpărăm. Practic este un circuit. E dureros. Sunt foarte multe semne de întrebare pe care ni le punem. Eu mi-aş dori ca Croitoru să ajungă la un moment dat într-o competiţie europeană, să vadă ce înseamnă acest program şi să vadă că partenerii de competiţie nu îl înţeleg pe el” a declarat Marius Bilaşco pentru postul nostru de televiziune.

Afla mai multe despre: bilaşco 

viewscnt
Articole similare