Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Măldărăşanu pune şi el tunurile pe Daniel Pancu. "A făcut-o ca să inflameze spiritele şi să înjure lumea"

EXCLUSIV | Marius Măldărăşanu pune şi el tunurile pe Daniel Pancu. "A făcut-o ca să inflameze spiritele şi să înjure lumea"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la Metaloglobus Bucureşti, Marius Măldărăşanu, i-a oferit şi el replica fostului său coleg de la Rapid, Daniel Pancu, după declaraţiile făcute de acesta, zilele trecute.

La conferinţa de presă dinaintea partidei directe dintre Metaloglobus Bucureşti şi Rapid, de duminică, din etapa a 9-a a Ligii a 2-a, antrenorul giuleştenilor, Daniel Pancu, explicat pe îndelete de ce foştii rapidişti Marius Măldărăşanu, Ovidiu şi Claudiu Herea sau Alexandru Coman nu au mai ajuns la fosta campioană a României. Se pare că între "Pancone" şi "Măldă" au fost nişte neînţelgeri în trecut, aduse la rang de ceartă în prezent. 
 
"Eu ce aş vrea să vă spun, pentru că sunt puţin prins la mijloc şi nu-mi convine să fiu înghesuit pe subiectele astea, că mi s-au mai făcut reproşuri, dar total neadevărate şi e bine ca oamenii să ştie cum stau lucrurile şi adevărul pur. Mi s-a reproşat că din cauza mea nu ştiu cine nu a ajuns. Începând cu Măldă, care a fost primul nume propus de mine când am început acest proiect, care îşi dăduse acordul, dar din cauza unei virgule sau a unui punct s-a răzgândit. Şi-a dorit foarte mult să antreneze în Liga 1 şi a ajuns să antreneze foarte bine la Astra", a spus Daniel Pancu, înainte de meciul direct.
 

EXCLUSIV | Marius Măldărăşanu pune şi el tunurile pe Daniel Pancu. "A făcut-o ca să inflameze spiritele şi să înjure lumea"

Declaraţia lui Daniel Pancu nu le-a căzut bine foştilor jucători de la Rapid. Marius Măldărăşanu a îmbrăcat tricoul alb-vişiniu timp de 10 ani de zile, în perioada 1998-2008, cu un sezon de pauză, în 2003, când în transfera Mircea Lucescu la Beşiktaş, şi a fost unul dintre cei mai iubiţi jucători de sub Podul Grant. Actualul tehnician al lui Metaloglobus l-a arătat cu degetul spre fostul său coleg, Daniel Pancu, considerat principalul vinovat pentru faptul că acesta a devenit hulit de fanii rapidişti.
 
"Singurul lucru pe care i l-aş reproşa lui Daniel Pancu este conferinţa pe care a făcut-o, ca să inflameze spiritele şi să înjure lumea. Pentru că el ştie, era director tehnic şi a vrut să înceapă proiectul cu mine antrenor. Însă m-am întâlnit de două ori cu Niculescu şi Ovidiu Burcă, ne-am înţeles, aveam echipă în Liga a 3-a, am spus că la Liga a 4-a aş veni doar pentru Rapid sau Petrolul. Pentru că la Liga a 4-a nu ai cum să creşti ca antrenor. Dar din cauza unor greşeli, că nu vreau să spun că a fost rea intenţie, am decis să nu mai merg. Pentru că au fost nişte lucruri total în dezavantajul meu. Erau bani puţini. Eu cu naveta şi altele, rămâneam cu nimic. Dar nu era chestia de bani, că nu mă duceam pentru asta. Dar ideea e că am nişte principii. Nu poţi să pleci cu stângul din start. După o negociere, când ţi se trimite contractul pe mail, să fie totul greşit în defavoarea mea. Trebuia să fie şi el mai ponderat pentru că nu trebuie să dea în foştii rapidişti. Că rapidiştii au refuzat Rapidul în Liga a 4-a - nu mai au ce să caute - e prea mult spus. Inflamezi lucrurile şi vrei să ne pui într-o lumină proastă pe câţiva, în faţa suporterilor", a spus Măldărăşanu, la finalul partidei cu Rapid.

Afla mai multe despre: fotbalrapidmaldarasanu 

viewscnt
Articole similare