Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Şumudică a refuzat oferte din Golf! Vrea să continue la Gaziantep FK şi va pune o singură condiţie la negocieri: "Asta o să cer!"

EXCLUSIV | Marius Şumudică a refuzat oferte din Golf! Vrea să continue la Gaziantep FK şi va pune o singură condiţie la negocieri: "Asta o să cer!"
Comentarii

Într-o intervenţie telefonică exclusivă la Telekom Sport, Marius Şumudică (49 de ani) a vorbit despre perioada bună de la Gaziantep FK şi despre situaţia sa contractuală. Marius Şumudică a dezvăluit că a spus pas unor oferte de Golf pentru că vrea să continue la Gaziantep.

Marius Şumudică a refuzat două oferte din Golf! Vrea să continue la Gaziantep, cu o condiţie

Marius Şumudică a pus presiune pe conducere să-i ofere prelungirea contractului la Gaziantep FK după victoria cu Alanyaspor, 3-1, a patra la rând în Superliga turcă. Răspunsul conducerii a venit imediat, iar Marius Şumudică a vorbit despre viitorul său la Telekom Sport. Antrenorul român a dezvăluit că a refuzat două oferte din Golf, pe bani mulţi, pentru că nu-şi doreşte să se întoarcă în Arabia Saudită.

Marius Şumudică vrea să continue la Gaziantep, dar pune şi condiţie, pe care le-o va transmite şefilor dacă părţile se vor aşeza la masa negocierilor, aşa cum a anunţat preşedintele echipei, Mehmet Buyukekşi. Românul vrea ca unii jucători care-şi termină contractele în vară să rămână lângă el şi a cerut un singur transfer: "N-am crezut că pot fi aici. Cred că trăiesc cea mai bună perioadă a carierei.

(n.r. - pe fani) I-am potolit la conferinţă. Fanii erau convinşi că nu voi mai continua pentru că am oferte. Am refuzat, fiind din Golf, nu vreau să mă întorc în Golf. Asta am vrut să le transmit fanilor. Eu am ca obiectiv să termin în primele 10, anul trecut am terminat în primele 8. Campionatul e foarte strâns, avem o serie incredibilă de victorii.



Am o listă de câţiva jucători care termină contractul în vară şi vreau să continue cu mine. Dacă ne aşezăm la masă să negociem, asta e condiţia pe care o pun. Ca veniri, mă gândesc la maximum un jucător. La mijloc. Nu e român, nu!"
, a spus Marius Şumudică, la Telekom Sport.

Preşedintele lui Gaziantep a vorbit din nou despre viitorul lui Marius Şumudică

Mehmet Buyukekşi, preşedintele lui Gaziantep, a reacţionat la scurt timp după declaraţiile făcute de Marius Şumudică. "Am fost numit preşedinte anul trecut după meciul cu Beşiktaş. Am bătut atunci pe Beşiktaş şi antrenorul nostru ne-a spus că are oferte şi că va pleca. I-am prelungit atunci contractul cu încă un an, iar acum înţelegerea expiră în mai. Nu trebuie să acţionăm de pe o zi pe alta. Am spus că în martie-aprilie vom discuta despre noul contract şi o vom face. Am câştigat împotriva unor echipe importante. Antrenorul nostru vrea să rămână şi sper că după Anul Nou ne vom aşeza la masa negocierilor pentru a discuta", a spus Mehmet Buyukeşki.

Afla mai multe despre: marius sumudicaofertegolfgaziantep fkviitor 

viewscnt
Articole similare