Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Miliardarul român care ar putea să o salveze pe Dinamo: ”E un manager în sport remarcabil”. Are o avere de 1,2 miliarde de euro

EXCLUSIV | Miliardarul român care ar putea să o salveze pe Dinamo: ”E un manager în sport remarcabil”. Are o avere de 1,2 miliarde de eurogalerie foto

Superliga

Comentarii

Ioan Andone a spus la Telekom Sport că situaţia de la Dinamo ar putea fi salvată doar de un miliardar român precum Ion Ţiriac, cel care are o vastă experienţă în management. Andone şi-ar dori ca Ţiriac să vină în Ştefan cel Mare, dar spune că şi alţi oameni cu bani din România ar putea readuce clubul la cel mai înalt nivel.

Dinamo a fost preluată în vară de Pablo Cortacero&Co, dar situaţia nu este deloc bună. Noii patroni ai lui Dinamo n-au adus banii promişi, iar echipa a ajuns într-un moment foarte delicat din punct de vedere financiar. Ioan Andone este de părere că Dinamo ar putea ajunge din nou o forţă a Ligii 1 dacă un miliardar român precum Ion Ţiriac ar decide să preia clubul.

Ion Ţiriac, miliardarul român care ar putea să o salveze pe Dinamo. Andone: ”Dacă vine, e un manager în sport remarcabil”

Ioan Andone speră în continuare că un miliardar român de talia lui Ion Ţiriac va salva clubul Dinamo. Fostul mare fundaş român consideră că, pe lângă bani, Ion Ţiriac ar aduce şi un management sportiv aşa cum nu prea există în România. În schimb, este de părere că fondurile de investiţii străine, cum este cel de la Dinamo, nu sunt atât de sigure pentru cluburile din fotbalul românesc.

”Lucrurile sunt foarte complicate, nu văd un viitor echipei lor actuale. Dacă vine Ion Ţiriac e altceva, dacă vine Ţiriac, ar fi alte probleme şi e un manager în sport remarcabil, unul de talia lui ar putea rezolva, restul va fi foarte greu, cu fondurile acestea de investiţii. Lucrurile nu sunt deloc în regulă şi nu-i văd în stare. Sunt convins că un om ca Ion Ţiriac, am dat un nume, poate să fie şi altcineva, ar putea să redreseze Dinamo şi să construiască un proiect frumos. La Dinamo lipsesc lucrurile astea”, a declarat Ioan Andone la Telekom Sport.

Dinamoviştii au tot sperat că Ion Ţiriac este potrivit să o salveze pe Dinamo

Ion Ţiriac este un mare fan al lui Dinamo, dar până acum a evitat să se implice la clubul din Ştefan cel Mare. În vârstă de 81 de ani, miliardarul român a tot fost invitat să preia clubul, dar de fiecare dată a evitat. În urmă cu un an, Ion Ţiriac a explicat motivul pentru care n-a vrut să investească la Dinamo: ”Ce să investesc la Dinamo? Din 22 de milioane de români sunt singurul care nu se pricepe la fotbal”, a spus atunci miliardarul român.

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogaţi român, cu o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari. Legendarul tenismen are şi o vastă experienţă în investiţiile în tenis, unde, printre altele, a dezvoltat Turneul de la Madrid. De asemenea, a fost managerul unor tenismeni precum Ilie Năstase, Manuel Orantes, Adriano Panatta, Guillermo Vilas, Henri Leconte şi Boris Becker.

Ion Andone este de părere că experienţa uriaşă pe care miliardarul Ion Ţiriac o are în sport, dar şi în afaceri ar putea să o salveze pe Dinamo şi ar putea readuce momentele de glorie în Ştefan cel Mare.

Afla mai multe despre: ion tiriac 

viewscnt
Articole similare