Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mircea Lucescu, la FCSB. Legendarul antrenor, dat de gol: "Preia echipa". Când ar urma să semneze

EXCLUSIV | Mircea Lucescu, la FCSB. Legendarul antrenor, dat de gol: "Preia echipa". Când ar urma să semneze

FCSB

Comentarii

Numirea lui Mircea Lucescu în funcţia de antrenor la FCSB este posibilă, crede fostul internaţional Ionel Ganea, care precizează că legendarul antrenor ar urma să semneze cu echipa lui Gigi Becali dacă vicecampioana Ligii 1 ajunge în play-off-ul Europa League.

Ionel Ganea consideră că legendarul antrenor aşteaptă să vadă deznodământul dublei dintre FCSB şi Mlada Boleslav, în tur 0-0, apoi îi va da un răspuns lui Gigi Becali.

"Probabil aşteaptă meciul ăsta, să vadă ce o să se întâmple în cupele europene. Păi, poate preia echipa. Orice este posibil, că bani au. Au şi condiţii foarte bune, au şi jucători foarte buni şi stau foarte bine şi financiar ei", a declarat Ionel Ganea, pentru Telekom Sport.

  • Trăieşte experienţe LIVE în cele mai tari competiţii din lume. Ia-ţi acum pachetul Telekom Sport +

Ionel Ganea este, însă, dezamăgit de Mircea Lucescu.

"Nu îmi aduc amninte să văd un fost mare dinamovist să trădeze aşa cum a făcut-o nea Mircea.

Nu cunosc motivele, dar eu nu o făceam pentru nimic în lume. Oricât de mult iubeşti fotbalul şi dai aşa pe fotbal că nu poţi să stai acasă, atunci chiar că stăteam acasă", a mai spus Ganea.

Gigi Becali caută antrenor pentru FCSB: Mircea Lucescu, pe listă

Gigi Becali caută în continuare antrenor pentru FCSB, după ce negocierile cu portughezul Toni Conceicao au picat. Devis Mangia, Walter Zenga, Edward Iordănescu şi Laurenţiu Roşu, printre alţii, au mai fost în vederile finanţatorului vicecampioanei.

Pe lista lui Becali se află, mai nou, şi Mircea Lucescu. Lucescu a acceptat propunerea patronului vicecampioanei şi a asistat la meciul dintre FCSB şi Mlada Boleslav, scor 0-0, din prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League.

Cu toate că înaintea meciului a exclus o posibilă colaborare cu FCSB, Mircea Lucescu a mers în vestiarul vicecampioanei Ligii 1, iar în timpul meciului nu a părut să fie doar un simplu spectator. Experimentatul antrenor a ţinut foaia de joc în mâna pe întreaga durată a partidei şi chiar şi-a luat notiţe.

"Am venit să văd meciul, dar din cauza voastră nu pot să fac nimic (n.r. - referitor la jurnalişti). (n.r. - Vreţi să mergeţi şi vestiar?) Dacă staţi aici, cum pot să mă duc?

Am venit să văd echipa, i-am promis lui Gigi (n.r. Becali) că vin să o văd, pentru că nu am apucat să văd Steaua până acum. Sper să şi câştige meciul acesta. Este extrem de important", a declarat Mircea Lucescu, înaintea jocului.

Legendarul antrenor a anunţat, însă, că nu are de gând să se implice la FCSB. "Este posibil să vă implicaţi?", a sunat întrebarea reporterului, răspunsul lui Mircea Lucescu fiind categoric: "Nu".

Formaţia FCSB a remizat, joi seară, la Giurgiu, scor 0-0, cu echipa Mlada Boleslav, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Afla mai multe despre: lucescu 

viewscnt
Articole similare