Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Mircea Rednic a făcut prima mutare la Poli Iaşi. A adus o fostă speranţă din Ghencea. "Vreau să-i mulţumesc pe teren"

EXCLUSIV | Mircea Rednic a făcut prima mutare la Poli Iaşi. A adus o fostă speranţă din Ghencea. "Vreau să-i mulţumesc pe teren"

Fotbal

Comentarii

Proaspăt instalat în funcţia de antrenor al celor de la Poli Iaşi, Mircea Rednic a perfectat, sâmbătă, primul transfer din această iarnă. L-a adus pe Răzvan Grădinaru (24 de ani), ultima oară legitimat la Concordia Chiajna.

Fostul mijlocaş al celor de la FCSB, Răzvan Grădinaru, a fost legat contractual de Concordia Chiajna timp de trei ani (2016-2019), perioadă în care a ratat mai multe transferuri în Liga 1, după cum chiar el o recunoaşte. Norocul i-a surâs la finele anului 2019, atunci când a reuşit să-şi rezilieze contractul cu formaţia de ligă secundă şi a devenit jucător liber de contract. Tehnicianul Mircea Rednic (57 de ani) este cel care a ales să aibă încredere în cel care se preconiza că va fi noul star al FCSB-ului, în urmă cu cinci ani de zile. Nu şi-a atins niciodată întregul potenţial, însă nu este timpul pierdut. 
 
"Am venit să îmi fac treaba treaba cât mai bine, să joc cât mai bine şi să ajut echipa cât pot de mult. E clar, în Cupă e nevoie şi de şansă, e un singur meci, în campionat este mai uşor faţă de Cupă pentru că sunt mai multe meciuri, poţi să mai faci şi greşeli, dar sperăm să nu facem, să fie totul bine şi să ne îndeplinim obiectivul. Cred că e uşor să ajungem acolo pentru că, din ce ştiu şi eu, este o echipă experimentată, echipă bună, cu jucători cu calitate care au jucat în play-off, şi-au atins obiectivele de fiecare dată. Nu cred că va fi asta o problemă şi sperăm să atingem acest obiectiv, chiar să îl depăşim dacă se poate", a declarat Răzvan Grădinaru, în EXCLUSIVITATE, pentru Telekom Sport.
 
Răzvan Grădinaru este hotărât să-i mulţumească prin fapte lui Mircea Rednic şi să-şi recâştige pofta de a juca fotbal, plăcere pe care a "rătăcit-o" în ultimele sezoane. Fotbalistul este produs al şcolii de fotbal de la FCSB, unde ajungea la 15 ani, de la rivala Dinamo. A bifat 10 meciuri pentru prima echipă a FCSB-ului (între 2010-2015), 19 pentru Oţelul Galaţi şi peste 100 pentru Concordia Chiajna,
 
"Cu antrenori cu experienţă este mai uşor de lucrat. Trebuie doar să dai randamentul şi totul se va rezolva de la sine. Vreau să îi mulţumesc fiindcă mi-a fost greu după ce echipa a retrogradat, Chiajna , nu am fost lăsat să plec şi mi-a fost greu să joc la Liga a 2-a, după atâţia ani de liga 1, iar acum dânsul mi-a întins o şansă. Vreau să îi arăt că merit chestia asta. În vară, dânsul m-a vrut şi la Dinamo, Chiajna  nu m-a lăsat. Vreau să îi mulţumesc pe teren, nu aşa prin cuvinte şi cred că asta o să îl mulţumească", a completat Grădinaru.
 
  • Cota de piaţă a lui Răzvan Grădinaru, conform Transfermarkt, este de 600.000 de euro.

 
 
 

viewscnt
Articole similare