Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mircea Rednic face o nouă "victimă"! Nu l-a convins pe "Puriu" şi pleacă din Ştefan cel Mare după doar şase luni

EXCLUSIV | Mircea Rednic face o nouă "victimă"! Nu l-a convins pe "Puriu" şi pleacă din Ştefan cel Mare după doar şase luni

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic continuă revoluţia la Dinamo. Ultimul jucător intrat pe lista neagră a "Puriului" este mijlocaşul Tomislav Gomelt. În schimb, la Dinamo vor ajunge doi fundaşi centrali.

Sosit în "Ştefan cel Mare" vara trecută, mijlocaşul central a adunat 11 prezenţe în prima parte a sezonului şi nu l-a convins pe Mircea Rednic să îl păstreze la echipă. Prin urmare, croatul se va despărţi de Dinamo după doar şase luni.

Tomislav Gomelt va semna luni rezilierea contractului cu Dinamo, deşi înţelegerea dintre cele două părţi este valabilă până în vara anului 2021.

Gomelt a mai evoluat în Liga 1 pentru CFR Cluj, între 2015 şi 2017, perioadă în care a adunat 53 de meciuri, două goluri şi trei pase decisive.

La doar 24 de ani, Tomislav Gomelt are deja un CV foarte bogat. El şi-a început cariera la Tottenham Hotspur, după care a mai jucat la Espanyol B, Royal Antwerp, Bari, CFR Cluj, HNK Rijeka şi Lorca FC.

Încă două transferuri în "Ştefan cel Mare"

Dinamo mişcă şi la capitolul veniri. După despărţirea de Tomislav Gomelt, Mircea Rednic face încă două transferuri. Din informaţiile Telekom Sport, este vorba despre doi fundaşi centrali, Rednic fiind nemulţumit de cei pe care i-a avut la dispoziţie până acum. Unul dintre fundaşii centrali, Mihai Popescu, a şi plecat în această iarnă. El a fost împrumutat până în vară la formaţia scoţiană St. Mirren. Astfel, Rednic mai are în acest moment la dispoziţie doar trei fundaşi centrali: Ricardo Grigore, Denis Ciubotariu şi Marco Ehmann.

2 assist-uri a reuşit Gomelt în cele 11 apariţii la Dinamo

250.000 de euro este cota lui Gomelt, potrivit Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: dinamorednictransferuri 

viewscnt
Articole similare