Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi l-a ales pe "noul Rădoi". "Dacă a fost în faţa lui, la revedere. N-a contat!" Replică savuroasă: "Nu driblează la fel de bine ca mine, dar..."

EXCLUSIV | Mirel Rădoi l-a ales pe "noul Rădoi". "Dacă a fost în faţa lui, la revedere. N-a contat!" Replică savuroasă: "Nu driblează la fel de bine ca mine, dar..."

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi (39 de ani) a spus, în direct la Telekom Sport, cu care dintre jucătorii actuali de la naţionala României se identifică. Selecţionerul l-a ales pe Alexandru Cicâldău (23 de ani), decarul Craiovei, şi unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din Liga 1.

Rădoi a spus că se regăseşte în Alexandru Cicâldău datorită modului său de a fi, la antrenamente şi meciuri. Fostul căpitan din Ghencea, un lider din toate punctele de vedere, a dezvăluit la Telekom Sport că mijlocaşul Craiovei nu ţine cont de prietenii sau alte aspecte în timpul unei şedine de pregătire. Pune osul la treabă indiferent de cine îi iese în faţă.

"N-a contat dacă a fost faţă în faţă cu Ianis, stai să nu te calc, să nu te lovesc. La antrenment, nu vorbesc de meciuri. N-a contat. Pur şi simplu! Că au fost colegi sau sunt prieteni. La fel cu Ivan, care sunt prieteni foarte buni. N-a contat. Dacă a fost în faţa lui, la revedere. A uitat cine e.  Mă regăsesc aşa când îl văd pe Cicâldău", a spus Mirel Rădoi la Telekom Sport, pentru ca mai apoi să încheie într-o notă amuzantă.

"Bineînţeles că nu driblează la fel de bine ca mine, dar...", a spus selecţionerul.

"Noul Rădoi", sezon fantastic la U Craiova!

Alexandru Cicâldău are parte de un sezon de senzaţie alături de U Craiova. Oltenii sunt lideri şi pot câştiga un titlu istoric, însă şi pe plan personal totul merge bine pentru mijlocaşul crescut de Gică Hagi (55 de ani). În 37 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon, Alexandru Cicâldău a marcat de 14 ori şi a livrat opt pase decisive, cifre foarte bune având în vedere că este un mijlocaş central.

  • 4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Cicâldău în prezent, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mirel radoialexandru cicaldau 

viewscnt
Articole similare