Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi se simte "vânat", întrucât a acceptat oferta lui Răzvan Burleanu! Selecţionerul ştie de e atacat: "Sunt evidente. Apar cu o zi înainte de meci"

EXCLUSIV | Mirel Rădoi se simte "vânat", întrucât a acceptat oferta lui Răzvan Burleanu! Selecţionerul ştie de e atacat: "Sunt evidente. Apar cu o zi înainte de meci"
Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, a vorbit deschis despre atacurile la adresa sa. Antrenorul consideră că anumite critici vin doar pentru că acceptat oferta preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, de a antrena naţionala.

Mirel Rădoi, despre contestatari: "A contat că sunt cu Burleanu în echipă"

Selecţionerul rămâne la cârma naţionalei, în ciuda ratării calificării la EURO 2020, dar recunoaşte că se aşteaptă, în continuare, la atacuri. Acestea ar fi cauzate de asocierea lui actuala conducere a FRF, susţine Mirel Rădoi. 

Întrebat dacă el consideră că e atacat după ce a acceptat oferta lui Răzvan Burleanu, selecţionerul a confirmat acest aspect: "Sunt evidente, uitaţi-vă... Când vorbim despre FRF, cine au fost persoanele atacate? Mirel Rădoi, Mihai Stoichiţă şi Burleanu. Vorbesc despre un an, de când am semnat cu echipa naţională. De ce în ziua meciului, cu o zi înainte... Sunt oameni care apar cu o zi înainte de meci, cu două zile, în ziua meciului, se fac declaraţii. Care e diferenţa dacă s-ar face cu o săptămână înainte? Nu o să mai stau să răspund personal, pentru că ar trebui să ne ducem în altă parte, să nu mai discutăm despre fotbal. 

În primul rând, a contat că sunt din partea asta a federaţiei, că sunt cu Burleanu în echipă. Din ce am văzut şi ce am auzit, cred că asta a fost primul motiv pentru care am fost atacat. Dacă vii şi spui că eşti vinovat, trebuie să vii cu nişte dovezi ca să mă faci vinovat. Nu poţi să spui despre mine că sunt vinovat, eu trebuie să spun că sunt nevinovat, staţi să vă aduc dovezile", a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: mirel radoinationala romaniei 

viewscnt
Articole similare