Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM Stoica, discurs manifest în direct. ”Eu fac scandal de patru ani, iar CFR câştigă campionate!” Cum ar trebui să fie organizată Liga 1

EXCLUSIV | MM Stoica, discurs manifest în direct. ”Eu fac scandal de patru ani, iar CFR câştigă campionate!” Cum ar trebui să fie organizată Liga 1

Superliga

Comentarii

MM Stoica a vorbit, în exclusivitate, pentru TelekomSport şi a aruncat săgeţi către rivalii de la CFR Cluj.

În acest an, lupta pentru titlu pare a se da, din nou, între CFR şi FCSB. Ardelenii au cu un mai meci mai mult jucat şi au adunat 48 de puncte, în timp ce echipa lui Gigi Becali este în spatele ”feroviarilor”, cu 37 de puncte.

În ultimul meci de campionat, CFR s-a impus în faţa Chindiei Târgovişte, cu 1-0, iar după meci, antrenorul Emil Săndoi a fost dezamăgit şi a acuzat că golul a fost marcat în urma unei erori de arbitraj. 

MM Stoica i-a dat dreptate lui Emil Săndoi şi a susţinut că CFR a câştigat ultimele 3 campionate cu ajutorul arbitrajului. De asemenea, el a discutat şi despre implementarea sistemului VAR în Liga 1. 

”Eu fac scandal de patru ani, iar CFR câştigă campionate!” 

”Eu fac scandal de patru ani, iar CFR Cluj câştigă campionate peste campionate cu greşeli de arbitraj. Eu cred că trei campionate din patru au fost câştigate exclusiv datorită greşelilor de arbitraj. Au fost greşeli prea mari şi clare.

La meciul cu Chindia Târgovişte, a fost o greşeală care nu poate să fie explicată. Radu Petrescu nu poate să se ducă să le explice şefilor lui această fază.

De ani de zile se discută de VAR, iar nouă tot ni se spune cât mai trebuie să treacă. S-a spus că o să avem în play-off, dar nu o să fie. Suntem bătaia de joc a tuturor”, a spus Meme Stoica , în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

După debutul play-off-ului, punctele vor fi înjumătăţite în Liga 1, iar MM Stoica nu este de acord cu această regulă. De asemenea, el a propus o variantă care ar putea să fie mai bună, din punctul lui de vedere.

”E o prostie, înjumătăţirea, sunt puncte câştigate, pâna la urmă. Vrei să scoţi, lasă rezultatele cu celelalte echipe şi lasă rezultatele, dacă vrei să să faci ceva. În Liga 2, cum se poate să rămână punctele întregi? Nu se poate ca fiecare competiţie, care se desfăşoară sub aceeaşi egidă, până la urmă, să aibă regulile ei.

E complet aiurea. Pentru mine, noi nu avem fotbal pentru 14 echipe. Şi pentru play-off şi pentru play-out. În play-off, echipele au jucat foarte tare în prima parte. După, au fost echipe care nu au mai avut obiectiv, nu au deranjat, au deranjat pe alocuri.

Eu cred că am avea fotbal pentru 12 echipe, cu tur-retur, 22 de meciuri şi încă un tur, pe terenul echipei care este cel mai bine clasată. Ar fi 33 de etape. Ar fi excelent, ar fi concentrate valorile. Nu e normal. Nu avem echipe, nu avem bani. Apoi, te poţi descurca altfel”, a spus MM Stoica. 

Afla mai multe despre: fcsb-cfr-mm stoica 

viewscnt
Articole similare