Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV MM Stoica nu s-a putut abţine! Concluzia la care a ajuns în direct: ”Boloni este peste Dan Petrescu. La naţională ai nevoie de un gentleman”

EXCLUSIV MM Stoica nu s-a putut abţine! Concluzia la care a ajuns în direct: ”Boloni este peste Dan Petrescu. La naţională ai nevoie de un gentleman”
Comentarii

Ladislau Boloni (68 de ani) a sosit la Bucureşti pentru a continua negocierile cu Federaţia Română de Fotbal pentru eventuala preluare a postului de selecţioner.

EXCLUSIV MM Stoica nu s-a putut abţine în direct: ”Boloni este peste Dan Petrescu. La naţională ai nevoie de un gentleman” 

Boloni este tot mai aproape de naţionala României. Antrenorul a negociat, azi, în jur de 5 ore, la sediul FRF, preluarea primei reprezentative. Boloni şi Stoichiţă au plecat împreună de la Federaţie.

Mâine vor continua negocierile. Cel mai probabil antrenorul va semna la începutul săptămânii viitoare, anunţă sursele Telekom Sport. Ladislau Boloni (68 de ani) a sosit la Bucureşti pentru a continua negocierile cu Federaţia Română de Fotbal pentru eventuala preluare a postului de selecţioner.

MM Stoica laudă alegerea FRF şi îl vede pe Boloni peste Dan Petrescu. MM şi-a argumentat astfel alegerea: ”Boloni este peste Dan Petrescu. Şi voi explica de ce: pentru că e Boloni şi pentru că nu a câştigat campionate în România. Petrescu excelează la capitolul antrenamente, dar asta nu înseamnă că e un selecţioner care obţine rezultate. La echipa naţională trebuie să te comporţi ca un gentleman, nu o zic ca şi trimitere la Petrescu sau Şumudică, că şi de el s-a zvonit într-o perioadă. 

Nu poţi totuşi să vii să te iei de arbitraj, etc la naţională... Şi repet nu vreau să fac trimiteri spre Şumudică sau Petrescu. Eu doar zic părarea mea. Dacă aş fi presedintele naţionalei aş alege un selecţioner precum Boloni, care să nu vină să se certe, să facă mişcarea la vârsta lui, să aibă CV-ul lui. 

La echipa naţională trebuie cei mai buni oameni. Nu fac trimiteri nici spre Petrescu, nici spre Şumudică, să se înţeleagă”.

A mai avut un mandat la naţională

Ladislau a mai antrenat naţionala în trecut. El a fost la cârma României între iulie 2000 şi iulie 2001, chiar în perioada când tricolorii luau startul pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. El şi-a dat demisia înainte de ultimele două meciuri, pentru a o putea prelua pe Sporting Lisabona. 
 
Antrenorul a pregătit România timp de 13 meciuri şi a înregistrat 8 victorii, 3 înfrângeri şi două egaluri. Nu a antrenat niciodată în Liga 1. A fost dorit recent de Sepsi, însă a refuzat propunerea!

Afla mai multe despre: naţională românieiladislau bolonimm stoica 

viewscnt
Articole similare