Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care FCSB ar putea fi sancţionată de UEFA după meciul cu Hajduk Split

EXCLUSIV | Motivul pentru care FCSB ar putea fi sancţionată de UEFA după meciul cu Hajduk Split

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB riscă o amendă de 30.000 de euro pentru incidentele provocate de suporteri la meciul cu Hajduk Split. Reamintim că Dragoş Nedelcu s-a ales cu nasul spart după ce a fost lovit de un obiect aruncat de fanii FCSB-ului.

Aproximativ 30.000 de suporteri au asistat la meciul cu Hajduk Split, câştigat de FCSB cu 2-1, însă nu toţi au venit să-şi încurajeze favoriţii. Câţiva fani ai FCSB-ului au aruncat cu obiecte în teren şi unul dintre acestea i-a spart nasul lui Dragoş Nedelcu. Mijlocaşul de 21 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a terminat meciul cu un bandaj aplicat pe nas.

Observatorul partidei a notat incidentul şi FCSB riscă acum o amendă de până la 30.000 de euro. În caz de recidivă, FCSB ar putea fi obligată de UEFA să joace un meci cu porţile închise. Vicecampioana României a fost sancţionată şi anul trecut de UEFA, în octombrie 2017, pentru incidente provocate de suporteri la meciul cu Viktoria Plzen, în grupele Europa League.

Atunci, FCSB a primit o amendă de 18.000 de euro pentru ”neglijenţă în organizarea partidei”. UEFA consideră recidivă repetarea aceluiaşi incident în interval de un an.

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League după ce a trecut cu 2-1 la general de Hajduk Split. Pentru un loc în grupe, FCSB se va lupta cu Rapid Viena - echipă la care este legitimat Andrei Ivan.

Afla mai multe despre: uefafcsbeuropa leaguehajduk split 

viewscnt
Articole similare