Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mutarea BOMBĂ pe care a ratat-o Gigi Becali! Fotbalistul costă azi de 10 ori mai mult şi joacă într-un campionat puternic

EXCLUSIV | Mutarea BOMBĂ pe care a ratat-o Gigi Becali! Fotbalistul costă azi de 10 ori mai mult şi joacă într-un campionat puternic

FCSB

Comentarii

La Telekom Sport, Nicolae Dică a dezvăluit că FCSB a încercat în mai multe rânduri transferul lui Ngadeu, fost jucător la FC Botoşani.

Vicecampioana României caută soluţii pentru linia defensivă, iar după mărturisirile fostului antrenor al roş-albaştrilor, Nicolae Dică, Becali putea pune mâna pe Ngadeu:

”Îmi aduc aminte de Ngadeu, când eram la FCSB. Am zis mereu să îl luăm, când a fost Gâlcă, tot la fel. Când a venit Mirel, tot la fel. Să îl luăm! Să îl luăm! Ne-au cerut cerut un milion pe el, nu mai ştiu exact” a dezvălui Dică, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Michael Ngadeu-Ngadjui (28 de ani) s-a transferat în cele din urmă la Slavia Praga, în Cehia. În vara acestui an a semnat cu Gent, formaţie din prima ligă belgiană. În primele trei meciuri disputate în Belgia, Ngadeu a şi marcat două goluri. De el s-au interesat în ultimele luni câteva formaţii din Premier League. Camerunezul este cotat astăzi la 4.5 milioane de euro.
 

Afla mai multe despre: gigi becalingadeu 

viewscnt
Articole similare