Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mutarea la care nimeni nu s-ar fi gândit! Preşedintele clubului din Liga 1, antrenor la Viitorul: "M-aş fi dus. Gică Hagi s-a schimbat"

EXCLUSIV | Mutarea la care nimeni nu s-ar fi gândit! Preşedintele clubului din Liga 1, antrenor la Viitorul: "M-aş fi dus. Gică Hagi s-a schimbat"

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa a avut parte de mai multe schimbări, în ultima perioadă. Gică Hagi s-a retras de pe banca tehnică, dar Ruben Barrera nu s-a ridicat la nivelul cerut. Între timp, fosta campioană l-a instalat pe banca tehnică pe Mircea Rednic, dar Ioan Andone a recunoscut că şi pe el l-ar fi interesat proiectul.

Actualul preşedinte de la FC Voluntari, Ioan Andone, a coborât în iarbă la ultimul meci al echipei din Liga 1. Mihai Teja a fost depistat pozitiv cu COVID-19, iar oficialul a condus echipa în remiza spectaculoasă cu Academica Clinceni, scor 3-3. 

Cum l-a convins Gică Hagi pe Mircea Rednic să preia Viitorul: "M-a sunat". Primele declaraţii şi ce a spus "Regele": "Aveam nevoie de experienţa lui"

Ioan Andone şi-ar fi dorit să antreneze Viitorul: "M-aş fi dus. Gică Hagi s-a schimbat"

Ioan Andone e unul dintre cei mai experimentaţi şi mai titraţi antrenori din Liga 1. Tehnicianul a cucerit trei titluri în Liga 1, două cu CFR Cluj şi unul cu Dinamo, dar şi patru Cupe ale României şi o Supercupă a României. Deşi ultima dată a antrenat Dinamo, în 2017, meseria de antrenor i-a rămas în sânge. 

Ioan Andone a recunoscut că i-ar fi plăcut să antreneze Viitorul, mai ales că e obişnuit cu ideile pe care şi Gică Hagi le împărtăşeşte la academia de fotbal care-i poartă numele: 

"Eu, dacă aş mai antrena, şi eu m-aş fi dus la Viitorul. (n.r. - V-aţi fi dus?) Da! Mi-ar fi plăcut, mie mi-a plăcut să lucrez cu jucători tineri, dacă te uiţi eu în cariera mea am debutat foarte mulţi jucători. În Divizia A, cel mai bine m-am simţit la Sportul, crede-mă! Experimentam antrenamente, îi luam pe copii şi apoi le dădeam bani să plece acasă că n-aveau bani nici de metrou. Au calitate, atunci rămâne măiestria ta, inteligenţa ta ca antrenor, să ştii să-i pui şi ce să le ceri sistemul pe care îl joci şi toate lucrurile astea. Dacă eram mai tânăr cu 10 ani, aş fi lucrat cu Gică Popescu", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

După o ultima discuţie cu Gică Hagi, Ioan Andone a dezvăluit că "Regele" s-a schimbat: "Gică Hagi s-a schimbat. Am fost ultima dată şi am avut o discuţie interesantă de două ore. De asta ţi-am spus că poate şi mie mi-ar fi plăcut", a adăugat actualul preşedinte de la FC Voluntari. 

În urmă cu câteva zile, Ruben Barrera s-a despărţit de Viitorul, iar Mircea Rednic, un alt antrenor român exerimentat, a fost alegerea lui Gică Hagi şi Gică Popescu. 

În cadrul aceleiaşi intervenţii, Ioan Andone a dezvăluit că a fost surprins de numirea "Puriului" la Viitorul. Mircea Rednic era dorit de o echipă din zona Golfului, dar Gică Hagi a reuşit să-l întoarcă din drum. 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulfc voluntarimircea rednicantrenor viitorulgica hagi viitorulgica popescu 

viewscnt
Articole similare