Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Nicolae Dică a analizat jocul Universităţii Craiova: ”Au un lot valoros. Sunt favoriţi în Cupa României”

EXCLUSIV Nicolae Dică a analizat jocul Universităţii Craiova: ”Au un lot valoros. Sunt favoriţi în Cupa României”
Comentarii

Universitatea Craiova n-a avut nicio problemă cu Minaur Baia Mare, în optimile de finală ale Cupei României. Oltenii au marcat două goluri pe repriză şi s-au calificat în sferturi.

Secundul lui Mirel Rădoi, Nicolae Dică, a avut doar cuvinte de laudă pentru Universitatea Craiova, pe care o vede favorită în Cupa României.

”Craiova are un lot valoros şi numeros. Sunt jucători care anul trecut jucau meci de meci. Craiova are un lot bun. Au reuşit pe lângă jucătorii care ii aveau să aducă jucători foarte buni. Pot să meargă pe ambele competiţii cu lotul acesta. 

E o perioadă dificilă cu meciuri importante de asta Reghe a schimbat puţin echipa.

Când echipa are rezultate pozitive, se vâd şi jucătorii altfel, chiar şi cei pe care noi îi avem în vizor şi au jucat bine.  Au jucători interesanţi, de perspectivă care pot ajunge la naţionala mare. 

Pentru Creţu este important că joacă meci de meci. A avut şi el nevoie de o perioadă de adaptare pentru că a plecat de mult din campionatul din România. 

Găman a mai fost la naţională. Este în vizorul nostru şi el. Da Craiova este favorită la Cupă dacă ne uităm acuma la tablou. Dar se poate intâmpla orice...”, a declarat, în exclusivitate, pentru Telekom Sport, Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: universitatea craiovanicolae dicalaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare