Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Noi săgeţi dinspre Viitorul: "Merita la naţională! E cel mai bun din campionat"

EXCLUSIV | Noi săgeţi dinspre Viitorul: "Merita la naţională! E cel mai bun din campionat"
Comentarii

Deşi este pe locul 2 în Liga 1, la egalitate de puncte cu liderul CFR Cluj, Viitorul nu are niciun fotbalist convocat la echipa naţională pentru dubla cu Insulele Feroe şi Norvegia. Invitat în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, preşedintele constănţenilor, Gică Popescu, consideră că Ţîru îşi merita locul printre tricolori.

Cu 15 prezenţe şi cinci goluri marcate în acest sezon pentru Viitorul, Bogdan Ţîru nu a mai prins din 2018 lotul naţionalei de seniori a României.

Fundaşul central al constănţenilor are în CV două meciuri şi niciun gol pentru tricolori. 

"(Merita vreun jucător de la Viitorul să fie la naţională?)

Ţîru. Eu spun de Ţîru de doi ani. Mi se pare cel mai bun fundaş din campionatul nostru. O spun înainte de a fi preşedinte la Viitorul.

Eu, ca fundaş central şi văzând cifrele lui Ţîru din ultimii doi ani, exceptând meciul cu Steaua, nu ştiu dacă Ţîru a făcut un meci slab în acest campionat, cu atât mai mult campionatul trecut. Mi se pare cel mai în formă şi cel mai valoros fundaş central din campionatul intern. 

Eu nu spun că el trebuie să joace titular. Văzând lotul pe care îl avem, cred că Bogdan ar fi meritat să fie în lotul lărgit pentru două meciuri şi pentru meciurile anterioare", a declarat Gheorghe Popescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: popescutiruechipa nationalaviitorul 

viewscnt
Articole similare