Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nu s-a încheiat saga transferului lui Miron de la FCSB: "Eu cred că va pleca". Adevărul despre modul în care a fost transferat de Gigi Becali

EXCLUSIV | Nu s-a încheiat saga transferului lui Miron de la FCSB: "Eu cred că va pleca". Adevărul despre modul în care a fost transferat de Gigi Becaligalerie foto

FCSB

Comentarii

Andrei Miron (25 de ani) poate pleca după doar un meci de la FCSB. Gigi Becali a recunoscut că există un interes pentru fundaşul central, iar Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la FC Botoşani, abia aşteaptă acest transfer.

Chiar dacă Gigi Becali a declarat ulterior că nu a mai primit niciun răspuns în legătură cu transferul lui Miron, Iftime este de părere că la un moment dat se va face, iar clubul său va profita. 

"Nu ştiu dacă discuţia este încheiată cu plecarea lui MIron de la FCSB. Eu cred că George va pleca la un moemnt dat de la FSCB şi sper ca în urma acestui transfer să mai obţin nişte bani. Asta a fost şi discuţia", a declarat Iftime pentru Telekom Sport. 

Miron s-a transferat de la FC Botoşani la FCSB la începutul lunii martie, a jucat un meci, a marcat o dată şi acum poate pleca. E dorit în Rusia, iar Gigi Becali vrea 600.000 de euro în schimbul fundaşului său. Când l-a cedat, s-a înţeles cu Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului, ca acesta să primească doar procente dintr-un eventual transfer al lui Miron.

Adevărul despre transferul lui Miron la FCSB

Iftime a dezvăluit şi modul în care a plecat Miron de la Botoşani. El susţine că nu a pierdut bani în urma acestui transfer, însă lucrurile puteau să stea şi mai bine pentru clubul moldav. 

"Cu Miron nu am pierdut bani. Atât a făcut atunci. Puteam să iau nişte bani atunci dacă George mă asculta. 

El a plecat de la mine forţat de împrejurările lui. El a spus "Domne, aş vrea să plec. Am ofertă bună". Avea o prelunbgire de contract cu mine şi i-am promis atunci că îi voi da drumul când va avea ofertă şi ca atare a fost un gentleman agreement, chiar dacă a plecat de la mine fără bani. Asta e, în viaţă mai pierzi, mai câştigi. Tot negustor te numeşti", a mai spus Iftime pentru Telekom Sport. 

Timp de patru ani şi jumătate a jucat Miron în tricoul celor de la FC Botoşani. În aceaastă perioadă a bifat 160 de prezenţe şi a marcat şapte goluri. 

Afla mai multe despre: mironfcsbbotosani 

viewscnt
Articole similare