Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | O informaţie menită să-i liniştească pe fanii Simonei Halep. Andrei Pavel, despre accidentarea numărului 2 WTA

EXCLUSIV | O informaţie menită să-i liniştească pe fanii Simonei Halep. Andrei Pavel, despre accidentarea numărului 2 WTA

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep încă suferă din cauza accidentării suferite la AusOpen, ea fiind nevoită să se retragă de la ultimul turneu la care a luat parte, dar Andrei Pavel dă asigurări că tenismena română nu va rata Indian Wells, aşa cum s-a tot discutat în presă.

”100% va fi prezentă la Indian Wells, sunt în contact cu ea, dar acum se relaxează, lasă piciorul să revină. Şi-a revenit, dar la Doha unde am fost cu ea încă a simţit şi nu vrem să forţăm”, a declarat Andrei Pavel la Telekom Sport.

Fostul tenismen român consideră că Simona nu va avea nevoie de operaţie. ”N-am auzit chestia asta până acum. Nu e vorba de operaţie, e vorba de un pic de pauză şi să treacă durerea, atâta tot”, a mai spus Pavel.

Simona Halep a fost nevoită să se retragă de la Doha din cauza unei accidentări, dar lucrurile curg în favoarea ei. La finalul săptămânii viitoare, ea va urca din nou pe locul 1 WTA, chiar dacă nu va disputa nicio partidă.

CITEŞTE ŞI:

Afla mai multe despre: simona halepandrei pavelwtaindian wells,  

viewscnt
Articole similare