Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Obiectivul pe care şi l-a stabilit Dan Alexa la Rapid. Declaraţie de dragoste pentru club: "Iubesc foarte mult echipa"

EXCLUSIV | Obiectivul pe care şi l-a stabilit Dan Alexa la Rapid. Declaraţie de dragoste pentru club: "Iubesc foarte mult echipa"

Rapid

Comentarii

Dan Alexa (40 de ani) a fost ales înlocuitorul lui Daniel Pancu, dar nu a avut timp să antreneze într-un meci oficial. În fapt, tehnicianul a condus doar trei antrenamente. În exclusivitate pentru Telekom Sport, Alexa a dezvăluit obiectivul pe care şi l-a propus la Rapid şi a făcut o declaraţie de dragoste clubului.

"Obiectivul meu clar este de a promova, am venit pentru asta", a spus Alexa într-un interviu pentru Telekom Sport. Rapid este pe locul 6 în Liga 2, dar la doar două puncte distanţă de locul secund, astfel că rămâne cu şanse mari la promovarea în prima ligă. 

Jucător în perioada 2011-2012 şi antrenor în Giuleşti în 2015-2016, fostul mijlocaş a reuşit să promoveze echipa, însă imediat a avut loc cel mai negru moment din istoria clubului: "Am plecat într-un moment foarte greu atunci când s-a băgat în faliment, dar ca antrenor am reuşit promovarea. Mereu am fost apreciat la Rapid, iubesc foarte mult echipa asta şi aş fi foarte bucuros dacă aş reuşi să aduc o bucurie la finalul campionatului".

Alexa este mulţumit de lotul pe care îl are şi este sigur că poate promova cu aceşti jucători în Liga 1. 

"Ştiam lotul, am urmărit jocurile. Am mai văzut şi după... cei de la Rapid sunt jucători buni, jucători tineri, de mare perspectivă. E o combinaţie între jucători cu experienţă şi jucători tineri. Lotul este bun. Şi dacă aş fi fost nemulţumit, nu se mai putea face nimic, pentru că este în timpul campionatului. Dar eu cred că este un lot cu care se poate forţa promovarea", a mai spus Alexa. 

 

Afla mai multe despre: dan alexarapid 

viewscnt
Articole similare