Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Oferta importantă pe care a refuzat-o Nicolae Dică: ”Fiecare decide ceea ce îşi doreşte”

EXCLUSIV | Oferta importantă pe care a refuzat-o Nicolae Dică: ”Fiecare decide ceea ce îşi doreşte”

Diverse

Comentarii

Nicolae Dică a dezvăluit la Telekom Sport că a primit o ofertă importantă din zona arabă, în perioada în care era antrenor la FCSB. Actualul secund al lui Mirel Rădoi spune că a refuzat-o, deoarece era la început de carieră şi dorea să-şi facă o cotă în fotbalul din România.

Nicolae Dică a comentat oferta pe care Dan Petrescu o are din Arabia Saudită, de la Al Nasr, şi spune că şi el a fost pus într-o astfel de situaţie, dar a ales să continue în România.

Oferta impresionantă pe care a primit-o Nicolae Dică

Nicolae Dică a reuşit să-şi facă o cotă bună când era antrenor la FCSB, motiv pentru care a intrat în atenţia unei echipe din zona arabă. Antrenorul în vârstă de 40 de ani spune că a primit atunci o ofertă importantă, cu un salariu atractiv, însă a ales să continue la FCSB. Motivul pentru care a luat această decizie a fost că era la început de carieră şi dorea să reuşească performanţe alături de FCSB:

”Când am fost la Steaua, am avut şi eu ofertă din zona aia (n.r. din fotbalul arab) şi am decis să rămân la Steaua (n.r. FCSB). Acum fiecare îşi decide viitorul şi ceea ce îşi doreşte. Eram la început de carieră, îmi doresc să fac performanţă mai întâi în România şi apoi să merg undeva afară”, a dezvăluit Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Discuţia a venit în contextul în care Dan Petrescu are o ofertă consitentă din Arabia Saudită, de la Al Nasr.

Becali i-a reproşat că nu i-a spus despre oferta pe care a primit-o din zona arabă

Nicolae Dică a semnat cu FCSB în vara lui 2017, dar pe 22 decembrie 2018 a decis să demisioneze. Tot atunci a dezvăluit şi că a avut o ofertă importantă din zona arabă, dar a ales să continue la FCSB. De altfel, a declarat atunci că doar cu Mihai Stoica s-a consultat în privinţa acelei propuneri.

”Nu s-a pus niciodată problema de bani, eu când am venit la Steaua nu am venit pentru bani. Eu am venit să fac performanţă, să muncesc [...] Patronul m-a întrebat de ce nu i-am spus de oferta din Arabia Saudită, că mă lăsa să plec. Nu i-am spus, pentru că eram cu inima la Steaua, am vorbit cu Meme despre acest lucru”, a spus atunci Nicolae Dică.

De altfel, Nicolae Dică a primit oferte din zona arabă şi după ce s-a despărţit de FCSB, dar a ales să continue în România şi a semnat cu FC Argeş, unde a antrenat până în octombrie 2019. Ulterior, a fost convins de Mirel Rădoi să accepte oferta de a fi antrenor secund la echipa naţională.

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare