Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ordine şi disciplină! Dănciulescu s-a întors şi pune presiune pe conducere. Rednic, aliatul său: "Nu e nebun, ca să nu îl bage în echipă"

EXCLUSIV | Ordine şi disciplină! Dănciulescu s-a întors şi pune presiune pe conducere. Rednic, aliatul său: "Nu e nebun, ca să nu îl bage în echipă"

Fotbal

Comentarii

Ionel Dănciulescu a revenit la Dinamo, după o încercare nereuşită la Farul. Danciu-gol va ocupa funcţia de director sportiv, funcţie pe care a mai ocupat-o în trecut, în Ştefan cel Mare.

Ionel Dănciulescu a plecat de la Dinamo în luna septembrie, fiind nemulţumit de faptul că nu are putere de decizie în club, deşi ocupa funcţia de director general. Danciu-gol s-a întors în Ştefan cel Mare cu speranţa că va avea un cuvânt greu de spus în luarea deciziilor.

"Sper ca acum implicarea mea să fie cu mult mai mare şi să fie de bun augur la echipă", a declarat Dănciulescu la Telekom Sport.

Dănciulescu e de acord cu strategia lui Rednic, de a-i critica pe jucători după fiecare înfrângere.

"Face aceste declaraţii ca să-i ambiţioneze. Sunt convins că dacă un jucător evoluează foarte bine, nimeni nu e nebun să nu îl bage în echipă. Dacă eşti bun, rămâi. Dacă pleci de la Dinamo şi nu pleci afară, cu siguranţă nu o să îţi fie mai bine decât aici. Regresezi, aşa că trebuie să tragi cu dinţii, să fii jucător puternic şi să ajuţi echipa", a mai spus Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu va fi începând de luni, 10 decembrie, team manager al FC Dinamo Bucureşti, a anunţat conducerea clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial. Fostul atacant, antrenor şi conducător al echipei din Ştefan cel Mare împlineşte astăzi 42 de ani, prilej pentru a-i transmite cele mai frumoase gânduri în alb şi roşu din partea tuturor dinamoviştilor. Născut la Slatina, Ionel Dănciulescu a debutat în fotbalul profesionist în 1993, la Electroputere Craiova. Până în 2013, anul în care a decis să-şi încheie cariera de fotbalist, "Danciu-gol" a adunat 515 meciuri şi 214 goluri în Liga 1, reuşind să câştige de trei ori titlul cu Dinamo, în 2002, 2004 şi 2007.

Afla mai multe despre: danciulescudinamorednic 

viewscnt
Articole similare