Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ovidiu Mihăilă cere întăriri la echipă: ”Avem nevoie de jucători la 9 metri”

EXCLUSIV | Ovidiu Mihăilă cere întăriri la echipă: ”Avem nevoie de jucători la 9 metri”

Handbal

Comentarii

CSA Steaua se află în cantonament la Cheile Grădiştei unde handbaliştii pregătiţi de Mihăilă au început pregătirea pentru a doua parte a campionatului. Antrenorul steliştilor aşteaptă câteva întăriri la echipă pentru a putea lupta cu şanse reale la campionat.

”Eu sper să reuşim să mai completăm lotul în această iarnă. Este o discuţie la nivelul managerilor, eu am făcut o informare cu problemele care sunt la echipă, dorinţele noastre. Eu sper să se poată concretiza, pentru că aceşti jucători au nevoie de sprijin în momentul de faţă.

Avem nevoie de jucători la 9 metri, linia de 9 metri, inter stânga, inter dreapta, centru... deci cam astea trei posturi am vrea să le acoperim, pentru a putea avea linii să evoluăm în toate competiţiile la nivelul care ne dorim noi”, a spus Ovidiu Mihăilă la Telekom Sport.

Despre campionat: ”Consider că suntem încă în ceea ce ne dorim, avem timp să ne recuperăm. Noi asta ne dorim, indiferent de ce adversar va fi, să ajungem să jucăm finala campionatului din nou. Să arătăm... nouă în primul rând să ne arătăm că nu a fost o întâmplare.

Trebuie să arătăm la nivelul a ceea ce am arătat sezonul trecut. Sunt multe semne de întrebare care ni le-am pus şi noi, de ce nu? Important este să reuşim ca jucătorii să fie sănătoşi, să putem să ne antrenăm la nivelul şi cerinţele Ligii Naţionale.

Trebuie să arate din ce în ce mai bine, începând de la atitudine, disciplină şi omogenitate în joc”, a mai spus Mihăilă.

Afla mai multe despre: handbalcsa steaualiga zimbrilor 

viewscnt
Articole similare