Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Pancu a dat cărţile pe faţă! Este în continuare sub contract cu Rapid, dar nu vrea să se întoarcă: "Am fost dezamăgit"

EXCLUSIV | Pancu a dat cărţile pe faţă! Este în continuare sub contract cu Rapid, dar nu vrea să se întoarcă: "Am fost dezamăgit"

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu (42 de ani) a fost înlăturat de pe banca celor de la Rapid, însă în acte este în continuare antrenor, în timp ce Dan Alexa a fost numit director tehnic. Pancu a vorbit despre această situaţie şi a oferit detalii din culise în legătură cu plecarea lui de la echipa pe care o iubeşte.

Pancu s-a declarat dezamăgit că a fost dat afară de la Rapid, chiar dacă anterior i se garanteze sprijinul necondiţionat, chiar şi din partea lui Victor Angelescu, cel care deţine cele mai multe acţiuni la club: "Eu am fost dezamăgit pentru că vorbisem ceva cu ei şi voiam să mergem până la capăt. Nici eu nu sunt perfect, dar nici ei nu sunt perfecţi. Suntem tineri, am plecat la un drum. Eu aş fi plecat de bună voie dacă nu reuşeam să promovăm.

 Victor Angelescu m-a susţinut, pentru că s-a mai pus problema în turul campionatului, dar acum a fost şi el de acord, pentru că a considerat necesar să se producă şocul. Echipa mai prost de atât nu putea să meargă, nu avea cum. Nu mi s-a promis, dar mi s-a spus ceva de genul că nu contează dacă nu promovăm, noi mergem cu tine. Ei în timpul perioadei de pregătire din Turcia au luat decizia să îmi prelungească contractul. Mai aveam doi ani şi mi-au făcut trei", a spus Pancu în cadrul emisiunii Sport Report. 

Cum el, în acte, este încă antrenorul Rapidului, clubul trebuie să găsească o variantă prin care să îi rupă contractul fostului atacant. Pancu însă nu se gândeşte la bani, mai ales în această perioadă şi aşteaptă să se ridice starea de urgenţă pentru a fi lămurite lucrurile între el şi club: "Unde să mă mai gândesc acum la despăgubiri, în această perioadă. Toată lumea plânge de bani, reduceri salariale, şomaj. Să trecem de 15 mai şi vedem. Trebuie să o încheiem cumva, pentru că încă sunt antrenor. Eu sper să nu fiu pus în situaţia să mă duc la antrenament.

Să o încheiem ca antrenor şi după oricum rămân pe viaţă legat de Rapid. Nu port pică nimănui", a mai spus Pancu. 

În momentul în care sezonul din Liga 2 a fost suspendat, Rapid era pe locul 6, la două puncte de primul loc promovabil. 

viewscnt
Articole similare