Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru, discurs critic despre jocul CFR-ului! Campioana, pusă la zid: "A arătat foarte rău, o echipă 'şchioapă'!"

EXCLUSIV | Panduru, discurs critic despre jocul CFR-ului! Campioana, pusă la zid: "A arătat foarte rău, o echipă 'şchioapă'!"

CFR Cluj

Comentarii

În direct la Minutul 91 de la Telekom Sport, Basarab Panduru (50 de ani) a pus "lupa" pe jocul CFR-ului din înfrângerea cu Sepsi, 0-1 în Gruia, iar campioana a ieşit destul de şifonată după discursul lui "Pandi". Fostul atacant a spus că jucătorii CFR-ului au părut că au "frâna de mână" trasă şi că echipa lui Edi Iordănescu a arătat foarte rău.

CFR Cluj a pierdut pentru prima dată în istorie cu Sepsi, 0-1 în Gruia, prilej cu care Basarab Panduru a fost critic cu modul de exprimare al campioanei României din timpul partidei. Expertul Telekom Sport a spus că echipa lui Edi Iordănescu a fost "şchioapă" şi a arătat foarte rău, dar nici FCSB n-a scăpat.

"Jucători care parcă au jucat cu frâna de mână trasă, acţiunile erau după ureche. Nu după ureche de la Clinceni! A arătat foarte rău CFR, dar cred totuşi în capacitatea lor de revenire. O echipă şchioapă, CFR, şi o echipă cocoşată, FCSB. Domină şi se bat pentru titlu. Deci uite unde suntem!", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

În ciuda înfrângerii suferite în faţa lui Sepsi, CFR Cluj a rămas lider în Liga 1, cu 45 de puncte, după ce FCSB n-a reuşit să o învingă pe Academica Clinceni (2-2) pentru a-şi recăpăta fotoliul de lider. Echipa lui Petrea are 44 de puncte, pe locul doi.

Afla mai multe despre: basarab pandurucfr clujminutul 91 

viewscnt
Articole similare