Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru, foc şi pară pe Dennis Man: "Faza aia trebuie pusă la FRF şi să nu se mai întâmple niciodată!". Analiză la cald în direct

EXCLUSIV | Panduru, foc şi pară pe Dennis Man: "Faza aia trebuie pusă la FRF şi să nu se mai întâmple niciodată!". Analiză la cald în direct

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru (50 de ani), expertul Telekom Sport, a analizat la cald partida dintre România şi Armenia, încheiată cu victoria armenilor, prima din istorie în faţa României, scor 3-2. Panduru l-a criticat pe Man şi a spus faza pe care a încercat-o în minutul 43 n-ar trebui să se mai întâmple niciodată la echipa naţională.

Panduru a spus că nu se aştepta ca, după ce România a întors scorul în faţa armenilor, să se mai piardă partida. Fostul atacant a fost extrem de supărat pe Man, care a irosit o şansă bună de a deschide scorul în minutul 43 al partidei, când a scăpat de adversar în banda dreaptă, dar a preferat să dribleze în loc să centreze şi s-a făcut de râs.

"Nu credeam că după 2-1 mai putem să pierdem meciul. Au fost periculoşi tot jocul  S-ar putea ca acel cartonaş roşu să ne fi costat tot ce s-a întâmplat după. Pentru că s-au făcut schimbări mai defensive, cel puţin cei doi închizători, am ajuns să jucăm cu Marin şi Creţu acolo. Am jucat periculos de la începutul meciului, la fiecare fază a lor aveai impresia că este periculos, că e gol, că e o mare problemă. 

Faza asta ar trebui pusă la FRF şi să le arate tuturor să nu se mai întâmple niciodată, faza din minutul 43 cu Man. Trebuie arătată şi să nu se mai întâmple niciodată.  Ai scăpat pe partea dreaptă, poţi să centrezi în faţa porţii unde e Puşcaş liber. Din start nu vrei sa pasezi, vrei să driblezi, te-a ghicit şi dai călcâiul ala, e ceva... Trebuie pusă şi să nu se mai întâmple niciodată indiferent cât e scorul. 

Nu aveam mai slabi decât ăştia cu cine să jucăm. Atunci când îl văd pe Mogoş în teren îmi place de el, înalt, bine făcut. Dar când mă uit mai atent la el, faza de atac nu ştie să o facă", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Armenia - România 3-2, în preliminariile CM 2022

România a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-0), de echipa Armeniei, în etapa a III-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii au fost conduşi cu 1-0, au condus cu 2-1 şi jucat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Puşcaş, din minutul 77, primind două goluri.

Au marcat: Sperţian '56, Haroian '86, Barseghian '89 (p) / Cicâldău '62, '72.

1-0, min. 56: Sperţian a marcat pe contraatac, cu un şut de la 20 de metri, balonul fiind deviat de Toşca şi lovind bara, înainte de a intra în plasă

1-1, min. 62: Bancu a trimis un balon în marginea careului de şase metri, de unde Cicâldău l-a deviat în poartă;

1-2, min. 72: Bancu a centrat de pe stânga, Cicâldău a trimis cu capul spre poartă, iar Hovhannisian a deviat-o în plasă;

2-2, min. 86: Haroian a deviat în poartă un şut-centrare al lui Barseghian.

3-2, min. 89: Creţu l-a faultat în careu pe Sperţian şi arbitrul a dictat penalti, transformat de Barseghian.

Puşcaş a fost eliminat, cu cartonaş roşu direct, în minutul 77, pentru că a lovit un adversar cu piciorul ridicat.

Meciul a avut loc la Erevan, cu peste 4.500 de spectatori în tribune. România pierde pentru prima dată în faţa Armeniei.

Au evoluat următoarele echipe:

Armenia: Iurcenko - Hambarţumian, Calisir, Haroian, Hovhannisian - Barseghian (Udo '90+2), Grigorian, Muradian (Sperţian '46), Bairamian - Karapetian (Şagoian '46), Briasco (Adamian '46). Selecţioner Joaquin Caparros;

România: Niţă - Mogoş, Toşca, Chiricheş, Bancu - Cicâldău (Creţu '81), R. Marin - Man (Mihăilă '81), Stanciu (Fl. Tănase '73), Maxim (Keşeru '73) - Puşcaş. Selecţioner Mirel Rădoi.

Cartonaşe galbene: Barseghian '22, Bairamian '28, Haroian '40 / Mogoş '24 Puşcaş '40, Maxim '59, Bancu '66.

Afla mai multe despre: basarab panduruechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare