Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi s-a dezlănţuit. Un nou BOOM financiar pentru Viitorul. Starul de la EURO semnează cu o echipă dintr-un campionat de TOP

Hagi s-a dezlănţuit. Un nou BOOM financiar pentru Viitorul. Starul de la EURO semnează cu o echipă dintr-un campionat de TOPgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul se pregăteşte pentru o nouă lovitură importantă pe piaţa transferurilor. După ce l-a vândut pe Măţan, la Columbus Crew, pentru 1,5 milioane de euro, Gheorghe Hagi este aproape a obţine o sumă importantă de bani în schimbul unui fundaş de mare perpsectivă.

Naţionala României a ratat calificarea în sferturile Campionatului European de tineret, însă a impresionat prin evoluţiile sale. Jucătorii lui Adrian Mutu au încheiat grupa la egalitate de puncte cu Olanda şi cu Germania şi nu a mers în faza următoare din cauza unui golaveraj mai slab. România a reuşit să obţină două remize cu ocupantele primelor două locuri din grupă şi s-a impus cu 2-1 în faţa reprezentativei ţării gazdă, Ungaria.

Pe lângă Marin, căpitanul echipei, printre remarcaţii naţionalei lui Adrian Mutu s-au regăsit mulţi jucători trecuţi pe la FC Viitorul. Plecat în această primăvară la Columbus Crew, Alexandru Măţan a impresionat cu evoluţiile sale de la Campionatul European. În plus, dintre jucătorii rămaşi la clubul lui Gheorghe Hagi, Andrei Ciobanu şi Radu Boboc s-au remarcat şi ei cu evoluţiile lor.

Hagi s-a dezlănţuit. Un nou BOOM financiar pentru Viitorul. Starul de la EURO semnează cu o echipă dintr-un campionat de TOP

Mijlocaşul a marcat chiar un gol superb în meciul cu Olanda, iar Boboc a fost om de bază în defensiva naţionalei lui Adrian Mutu în primele două meciuri din grupă de la Campionatul European. De altfel, fundaşul dreapta a profitat de minutele primite şi le-a atras deja atenţia cluburilor importante din Olanda şi din Ungaria. Conform ziare.com, fotbalistul dorit insistent în trecut şi de Gigi Becali, la FCSB, este urmărit acum de cluburi din prima jumătate a clasamentului din primele ligi ale Olandei şi Ungariei.

Scouterii au fost impresionaţi de calităţile lui Radu Boboc, iar acum sunt pregătiţi să îl transfere pe fundaşul Viitorului în vara acestui an. În sezonul anterior, Gheorghe Hagi a refuzat o ofertă de 1 milion de euro venită de la FCSB pentru Radu Boboc.

  • 1,2 milioane de euro este cota lui Radu Boboc pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 21 de meciuri are Radu Boboc pentru FC Viitorul în actuala stagiune

Afla mai multe despre: fc viitorulgheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare