Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru, reacţie savuroasă după imaginile cu toată conducerea FCSB pe telefoane la pauza meciului cu Viitorul: "Nu pot să-mi dau seama cu cine vorbeşte. Argăseală scria o poezie, poate!"

EXCLUSIV | Panduru, reacţie savuroasă după imaginile cu toată conducerea FCSB pe telefoane la pauza meciului cu Viitorul: "Nu pot să-mi dau seama cu cine vorbeşte. Argăseală scria o poezie, poate!"

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru (50 de ani) a comentat în direct la Telekom Sport imaginile surprinse de camerele TV, cu Mihai Stoica şi toată conducerea FCSB pe telefoane la pauza meciului Viitorul - FCSB 2-2. "Pandi" a spus că nu crede că MM Stoica vorbea cu Gigi Becali şi a glumit pe seama lui Valeriu Argăseală, preşedintele echipei roş-albastră, despre care a spus că poate scria o poezie pe telefon.

Basarab Panduru, reacţie savuroasă după imaginile cu MM Stoica şi toată conducerea FCSB pe telefoane: "Scria o poezie, poate!"

La pauza meciului Viitorul - FCSB 2-2, camerele TV au surprins tribuna oficială unde stătea delegaţia FCSB şi imaginile au arătat cu toţi oamenii din conducerea clubului era pe telefoane. Mihai Stoica, Valeriu Argăseală şi Marius Ianuli, toţi erau cu telefoanele în mână. "Pandi" a comentat imaginile, în direct la Minutul 91, şi a spus că nu crede că MM vorbea cu Gigi Becali, oferind o reacţie savuroasă la adresa lui Valeriu Argăseală.

Panduru a glumit pe seama unui hobby al lui Argăseală, acela de a scrie poezii: "Nu pot să-mi dau seama cu cine. Argăseală scrie o poezie, poate... Fac ce trebuie să facă acolo. Mi-e greu să cred că vorbea cu patronul şi după aceea să-l cheme pe unu', du-te... După cum e, nu cred că vorbeşte cu patronul. Argăseală sigur nu vorbeşte cu patronul. Probabil că întreabă pe cineva despre arbitraj", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Mihai Stoica, surprins la telefon! A urmat o schimbare în echipa FCSB

După imaginile surprinse cu Mihai Stoica vorbind la telefon, la pauză, după cele 15 minute de odihnă a urmat o schimbare la FCSB înaintea startului reprizei secunde. Darius Olaru i-a lăsat locul în teren lui Alexandru Buziuc, în minutul 46. A fost singura înlocuire efectuată de FCSB înainte de startul celei de-a doua reprize a jocului de la Ovidiu, Viitorul - FCSB, încheiat 2-2 în etapa a 17-a din Liga 1.

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbtelefonmihai stoicavaleriu argasealavideoexclusiv 

viewscnt
Articole similare