Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru şi Cornel Dinu, reacţie foarte dură după ultimul transfer făcut de Gigi Becali: ”De asta cred că l-a luat şi pe el!”

EXCLUSIV | Panduru şi Cornel Dinu, reacţie foarte dură după ultimul transfer făcut de Gigi Becali: ”De asta cred că l-a luat şi pe el!”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru şi Cornel Dinu sunt de părere că FCSB nu avea acum nevoie de un jucător de profilul lui Dariu Olaru. Mijlocaşul de 21 de ani a fost cumpărat de la Gaz Metan Mediaş pentru 700.000 de euro, dar va veni abia în iarnă.

Gigi Becali a făcut un nou transfer, cel al lui Darius Olaru, jucător pe care-l dorea de mai bine de un an. Patronul FCSB a plătit 700.000 de euro, dar va fi lăsat la Gaz Metan pentru cel puţin jumătate din sezonul următor. Prezenţi în studioul emisiunii Minutul 91, Basarab Panduru şi Cornel Dinu sunt însă de părere că este un transfer pe un post pe care FCSB are inflaţie de jucători.

Basarab Panduru: Nu ştiu unde joacă. Şi de ce îl iei? În primul rând pentru că îi iei pe mulţi aşa, doar ca să iei. De asta îl iei şi pe el.
Cornel Dinu: Era un film în tinereţea noastră cu un multimilionar brazilian, care achiziţiona ce credea el de cuviinţă. Şi a achiziţionat o balerină, un cântăreţ şi un fotbalist care era un fel de Pele. Cam la fel şi la FCSB.
Basarab Panduru: L-ai luat ca să fie acolo pentru că nu are loc acum. Unde îl bagi? În locul lui Man? Îl bagi în locul lui Coman?

În vârstă de 21 de ani, Darius Olaru este mijlocaş ofensiv, dar poate juca şi pe benzi. În acele poziţii mai pot juca însă şi Dennis Man, Florinel Coman, Florin Tănase, Olimpiu Moruţan şi Ioan Hora.

Afla mai multe despre: cornel dinubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare