Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pariul lui Dragomir pentru următorul TUN dat de Hagi: "Va costa peste 10 milioane de euro!" Cine iese la rampă după plecarea lui Ianis

EXCLUSIV | Pariul lui Dragomir pentru următorul TUN dat de Hagi: "Va costa peste 10 milioane de euro!" Cine iese la rampă după plecarea lui Ianis

Superliga

Comentarii

După ce Ianis Hagi a ajuns la echipa belgiană Genk, contra unei sume de aproximativ zece milioane de euro, Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, ştie care este viitorul fotbalist a cărui cotă de piaţă va exploda pe piaţa transferurilor.

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal mizează pe tânărul Denis Drăguş, jucător care a fost iniţial în lotul României U21 pentru Euro 2019, dar a ratat turneul final din cauza unei accidentări. Dragomir e convins că atacantul poate depăşi "bariera" celor 10 milioane de euro plătite pentru un jucător din Liga 1.
 
"Chiar dacă nu a jucat la Euro eu cred că Drăguş va ajunge să fie vândut cu cel puţin zece milioane de euro, dacă nu şi mai mult. Este un jucător cu nişte calităţi fantastice. Ascultaţi aici, ce vă spun eu: va fi noua senzaţie din fotbalul românesc", este de părere Dragomir, care crede că mutarea pe care Ianis a făcut-o la Genk a fost una cât se poate de inspirată. 
 
"A ales bine! Genk este o echipă unde va juca meci de meci. Are şansa ca de acolo să ajungă la o formaţie şi mai puternică", a adăugat fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, în exclusivitate pentru telekomsport. ro.

Afla mai multe despre: dragomirhagidragustransfer 

viewscnt
Articole similare