Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Plângeau ăia în vestiar, rupeau tot! Nu mă impresionează!". Basarab Panduru, comentarii ironice despre lacrimile lui Iulian Cristea de la meciul Clinceni - FCSB 0-2

EXCLUSIV | "Plângeau ăia în vestiar, rupeau tot! Nu mă impresionează!". Basarab Panduru, comentarii ironice despre lacrimile lui Iulian Cristea de la meciul Clinceni - FCSB 0-2

FCSB

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Basarab Panduru (50 de ani) a comentat imaginile cu Iulian Cristea (26 de ani) care a plâns în tribune după ce a fost schimbat la pauza meciului Academica Clinceni - FCSB 0-2. "Pandi" n-a fost impresionat de lacrimile lui Cristea şi a vorbit pe un ton ironic la adresa jucătorului şi a gestului său.

Pentru Panduru, argumentul oferit de Toni Petrea pentru schimbarea lui Cristea la pauză, faptul că a jucat mai mult decât Miron în ultima vreme, nu stă în picioare. În ceea ce priveşte imaginile cu fundaşul plângând în tribune, expertul Telekom Sport le-a comentat folosind o doză de umor, declarând că nu a fost deloc impresionat de lacrimile fostului fotbalist de la Gaz Metan Mediaş.

Panduru a spus că, dacă ar fi procedat precum Cristea, cei cinci jucători schimbaţi la pauza meciului din Supercupa cu CFR Cluj ar fi trebui să umple vestiarul de lacrimi: "Asta cu jucatul prea mult... Mă uitam la jucătorii de la Chindia, au câte 2700 de minute, mult mai multe minute decât mulţi. Măi, dar ăia nu au mai obosit? Ăştia care au 2000 de minute sunt morţi de oboseală, iar ăia cu 3000 nu au absolut nimic. Nu mă impresionează absolut deloc şi nu înţeleg ce e plânsul ăsta. Probabil şi Radunovic pălânge, îl consolează plângând. Îi cad şi lui câteva lacrimi. Băi, eu am fost titular, m-a scos şi pe mine. Nu fii chiar atât de supărat.

Adică acolo toată lumea plânge. Cinci schimbări la pauză, plângeau ăia în vestiar de rupeau tot, când au venit ăştia în vestiar era apă, credeau că de la duş. Erau numai lacrimi. Cinci, îţi dai seama câte lacrimi acolo la pauză? Deci aici toată lumea plânge cândva, în minutul 45, în minutul 65"
, a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

FOTO | Iulian Cristea a început să plângă după ce a fost schimbat cu Andrei Miron în Academica Clinceni - FCSB 0-2! 

Toni Petrea a ales să îl titularizeze pe Iulian Cristea în meciul cu Clinceni, dar după ce a fost înlocuit cu Andrei Miron apărătorul central a început să plângă. Chiar dacă echipa lui a câştigat şi a trecut pe primul loc în clasament, acest lucru nu i-a putut alina supărarea lui Cristea. Imediat după ce a fost schimbat, Iulian Cristea a urcat în tribunele stadionului din Călaraşi, iar camerele TV l-au surprins în timp ce plângea. Risto Radunovic, jucător care a intrat în locul lui Octavian Popescu în minutul 63, încerca să îl consoleze.

Afla mai multe despre: basarab panduruexclusiviulian cristeaplanslacrimi 

viewscnt
Articole similare