Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Preşedintele lui Gaz Metan a confirmat: "Edi Iordănescu a semnat pe trei ani"

EXCLUSIV | Preşedintele lui Gaz Metan a confirmat: "Edi Iordănescu a semnat pe trei ani"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gigi Becali a anunţat luni, încă o dată, că Edward Iordănescu va fi următorul antrenor de la FCSB. La câteva ore distanţă şi preşedintele lui Gaz Metan Mediaş a vorbit despre viitorul tehnicianului.

"Edi Iordănescu o să mai semneze cu Mediaş încă trei ani, am bătut palma, am făcut raportul administratorului special", a anunţat Ioan Mărginean, preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, în direct la Telekom Sport. 

Tot în cadrul emisiunii Sport Report, oficialul clubului l-a ameninţat pe Gigi Becali: "Eu repet pentru a nu ştiu câta oară că respect deosebita faţă de om Becali Gigi, îl respect pentru tot ce face pentru el pentru fotbalul românesc şi pentru toată lumea, dar avem un regulament la FRF. Nu ai voie să abordezi antrenor sub contract. Sunt nevoit să mă adresez de mâine Comisiei de Disciplină a FRF dacă va mai fi abordat sau discutat de un patron de club sau alte terţe persoane transerul lui Edi Iordănescu".

Edward Iordănescu, 40 de ani, este antrenor la Gaz Metan de la începutul anului, după ce a fost numit în locul lui Mihai Teja, plecat la FCSB. 

Afla mai multe despre: iordanescumedias 

viewscnt
Articole similare