Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Exclusiv! Preşedintele lui Poli Iaşi îşi face praf jucătorii după umilinţa cu Clinceni. Ciprian Paraschiv a dezvăluit culisele cazului Cabral

Exclusiv! Preşedintele lui Poli Iaşi îşi face praf jucătorii după umilinţa cu Clinceni. Ciprian Paraschiv a dezvăluit culisele cazului Cabral

CSM Poli Iași

Comentarii

Preşedintele echipei Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv, a reacţionat în exclusivitate la Telekom Sport după umilinţa formaţiei sale din depasararea de la Academica Clinceni, scor 3-0.

Oficialul ieşean a tunat şi fulgerat după ce Poli Iaşi a mai făcut un pas greşit în lupta pentru evitarea retrogradării. Paraschiv s-a declarat foarte dezamăgit de rezultatul echipei, considerând că nu există nicio scuză după cele petrecute. 

”Inacceptabil, e ruşinos, jenant, deci a fost un meci sub orice critică, din punctul meu de vedere, cum a jucat echipa mea. Eu zic că nu există o scuză în această situaţie. Sunt foarte dezamăgit după această înfrângere”, a declarat pentru Telekom Sport, preşedintele ieşean.

Ciprian Paraschiv a lămurit, de asemenea, situaţia neobişnuită prin care a trecut fotbalistul Cabral, care a făcut ca partida să fie amânată de sâmbătă pentru duminică, deşi situaţia ar fi putut fi mai gravă: ”A fost găsit pozitiv şi atunci chiar îl felicit pe team managerul meu, Marius Onofraş, care a sugerat să-i mai facem o altă testare (n.r.- lui Rodny Lopes Cabral). De ce? Pentru că îi făcusem în urmă cu 4 zile doar lui şi era în regulă. A doua testare a ieşit negativă, am făcut-o şi pe a treia, tot negativă şi de aici s-a ajuns la situaţia ca acest meci să se joace azi.”.

Rodny Lopes Cabral (25 de ani) a fost principalul personaj de la Poli Iaşi, în ultimele zile, după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus şi, iniţial, meciul cu Academica Cliceni a fost amânat.

Spre deosebire de alte cazuri, situaţia de la Iaşi s-a rezolvat rapid, iar meciul s-a jucat duminică, la o zi distanţă după ce a fost programat iniţial. 

Afla mai multe despre: poli iasiacademica clinceniliga 1 

viewscnt
Articole similare