Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Primele critici pentru Petrea: "Rolul său trebuia să se vadă în acest meci. Dan Petrescu ar fi făcut presiune! Au pierdut în faţa lui Eric, care e aproape la fel de gras ca mine!"

EXCLUSIV Primele critici pentru Petrea: "Rolul său trebuia să se vadă în acest meci. Dan Petrescu ar fi făcut presiune! Au pierdut în faţa lui Eric, care e aproape la fel de gras ca mine!"

FCSB

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Constantin Zotta a analizat înfrângerea FCSB-ului de la Voluntari (scor 1-2). El a pus tunurile pe antrenorul Toni Petrea şi pe jucătorii roş-albaştrilor.

FCSB a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a treia a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Mailat ’29 şi Ricardinho ’64. Pentru FCSB a înscris Man, în minutul 86.

La finalul jocului, expertul Telekom Sport, Constantin Zotta a mărturisit că rolul lui Toni Petrea, antrenorul roş-albaştrilor ar fi trebuit să se vadă înaintea unui asemenea meci, mai ales în ceea ce priveşte atitudinea jucătorilor.

El l-a oferit ca exemplu pe tehnicianul campioanei, Dan Petrescu: "Rolul său ar fi trebuit să se vadă în acest meci. Gândiţi-vă ce presiune ar fi făcut Dan Petrescu  înainte de un astfel de meci. El simte momentul în care trebuie să intervină şi să asigure focusul necesar. FCSB a  inceput să joace în repriza a doua. Dacă intrau altfel motivati, nici evoluţia celor de la FC Voluntari nu mai era aceeaşi" a explicat Constantin Zotta.

El a subliniat ca antrenorul nu se bucură de independenţă totală la FCSB şi a criticat atitudinea unor fotbalişti de la care toată lumea are mari pretenţii: "Nu e normal ca la o echipă cu pretenţii, pe care ne dorim să o vedem în grupele Europa League...jucătorii să fie stăpâni. Ei fac ce vor, sau aproape ce vor. Mă mir că au avut evoluţiile astea bune la naţională. În partea a doua ei au arătat altă atitudine, dar nu a fost suficient. Dacă FCSB îi are pe Man, pe Coman, fotbalişti valoroşi, care fac iată diferenţa la echipele naţionale, iar omul meciului e Eric, care e aproape la fel de gras ca mine, asta spune tot despre atitudinea lor" a mai spus Constantin Zotta.

Afla mai multe despre: toni petreaconstantin zotta 

viewscnt
Articole similare