Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primul străin care poate juca pentru România: ”Sunt disponibil oricând!” Are 32 de ani şi în curând va deveni cetăţean român

EXCLUSIV | Primul străin care poate juca pentru România: ”Sunt disponibil oricând!” Are 32 de ani şi în curând va deveni cetăţean român

Superliga

Comentarii

Mario Camora anunţă că este foarte aproape să-şi ia cetăţenia română şi este gata să joace pentru naţional României. Fundaşul de 32 de ani spune că vrea să rămână în România după ce-şi va încheia cariera.

Camora a ajuns la CFR Cluj în vara lui 2011 şi în tot acest timp s-a îndrăgostit de România. Jucătorul portughez a aplicat pentru cetăţenie şi spune că actele sunt aproape finalizate. În continuare, vrea să rămână în România, deoarece susţine că se simte foarte apreciat aici.

Odată ce devine cetăţean român, Camora este eligibil şi pentru naţionala României. Fundaşul stânga susţine că ar fi încântat să joace pentru ”tricolori” şi aşteaptă un semn de la Cosmin Contra:

”E adevărat că suntem mai aproape să rezolvăm, deja toate documentele sunt la mine şi, când ajung la Cluj, începem să rezolvăm această situaţie. Dar, în primul rând, nu e pentru naţională, e şi pentru mine, să lămuresc nişte chestii ca să locuiesc aici. Sunt disponibil oricând, sincer nu mă gândesc total la asta, că dacă nu a fost mai greu şi acum o să mă duc. Sunt tot timpul disponibil şi normal că îmi plăcea să joc pentru naţionala României. Eu oricum sunt mândru pentru ce mi-a dat în primul rând CFR Cluj, că la ei am venit întâi în România. Şi simt că multă lume mă iubeşte şi în orice oraş din România, unde mă duc de multe ori în vizită cu familia, e normal că atunci ăsta e un semnal că te respectă pentru ce faci la munca ta”, a declarat Mario Camora pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mario camoraromanianationalacfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare