Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie! Gabriel Tamaş şi Valerică Găman, spre o echipă din Liga 1

EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie! Gabriel Tamaş şi Valerică Găman, spre o echipă din Liga 1

Superliga

Comentarii

Foştii internaţionali români, Gabriel Tamaş (36 de ani) şi Valerică Găman (30 de ani) negociază, în aceste zile, cu U Craiova, unde erau doriţi de fostul tehnician, Victor Piţurcă. Patronul Mihai Rotaru nu a renunţat la cei doi, deşi aceştia au fost chemaţi la discuţii de fostul selecţioner al României, iar mutările pot fi realizate, speră oltenii.

Gabriel Tamaş şi Valerică Găman, spre U Craiova

U Craiova trece prin schimbări majore în pauza de iarnă. Lotul va suferi modificări, atât în privinţa plecărilor, dar şi în privinţa sosirilor de la echipă. Totuşi, marele şoc a venit sâmbătă, când Victor Piţurcă l-a anunţat pe Mihai Rotaru că nu poate face echipa campioană, iar într-un final cele două părţi au ales să se despartă. 

Plecarea lui Victor Piţurcă la echipă a pus în pericol principalele ţinte ale Craiovei pe piaţa transferurilor, Valerică Găman şi Gabriel Tamaş, dar în ultimele ore lucrurile au luat o altă întorsătură.

Sursele Telekom Sport susţin că patronul Mihai Rotaru a luat decizia de a continua negocierile cu Gabriel Tamaş, legitimat la Astra, şi cu Valerică Găman, fotbalist liber de contract, pentru a întări lotul oltenilor, în vederea unei lupte cu CFR Cluj, Astra şi FCSB la titlul Ligii 1. Dacă oltenii îi vor convinge pe cei doi, Rotaru ar putea da cele mai importante lovituri pe piaţa transferurilor, dar ar însemna şi o replică pentru Piţurcă, antrenor care a ales să plece tocmai din cauza unor divergenţe în privinţa transferurilor la echipă.

ACORD pentru Dan Nistor! Craiova negociază cu un antrenor care l-a refuzat pe Gigi Becali

În Liga 1, Găman are 216 meciuri, 14 goluri şi 5 pase decisive. Ultima dată când a evoluat pentru echipa naţională s-a întâmplat în urmă cu doi ani, într-un meci cu Muntenegru. O revenire în România îl face pe Găman să creadă că ar putea prinde din nou echipa lui Mirel Rădoi, mai ales că România are în continuare puţine soluţii pentru poziţia de fundaş central.

Gabriel Tamaş a jucat la Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR Cluj, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haiffa şi Astra şi are 436 de meciuri jucate de-a lungul carierei. Fundaşul central este şi unul dintre cei mai selecţionaţi fotbalişti români, cu 67 de convocări. 

Afla mai multe despre: valerica gamanu craiovavictor piturcauniversitatea craiovagabriel tamasmihai rotaru 

viewscnt
Articole similare