Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Horia Tecău după ce Halep a pierdut primul loc WTA: "Nu e nicio tragedie!" Ce spune de noul antrenor al Simonei

EXCLUSIV | Reacţia lui Horia Tecău după ce Halep a pierdut primul loc WTA: "Nu e nicio tragedie!" Ce spune de noul antrenor al Simonei

Tenis

Comentarii

Simona Halep a părăsit turneul de la Australian Open în faza optimilor, după ce a fost învinsă de Serena Williams.

Prima consecinţă a eliminării s-a făcut simţită astăzi, când Halep a pierdut primul loc în clasamentul WTA, însă Horia Tecău îi transmite Simonei că nu are niciun motiv să dispere.

Tecău e convins că Halep are forţa să revină în fotoliul de lider al clasamentului feminin şi e convins că acest lucru se va întâmpla.

"Primul set, Serena a fost de neoprit, reuşea lovituri câştigătoare de peste tot. Dar Simona este o luptătoare şi a reuşit să intre în meci.



Indiferent dacă pierde sau nu primul set, Simona luptă până la sfârşit şi scorul arată că a avut şanse şi a fost strâns până la capăt.

Nu cred că e nicio tragedie pentru nimeni. A fost pe locul 1, poate să ajungă din nou pe locul 1, este o jucătoare foarte constantă, foarte bună, merită să fie pe locul 1, merită să mai câştige turnee de Grand Slam şi depinde de următoarele luni.

Ea mereu a revenit foarte bine după situaţii de genul ăsta şi cred că o va face şi acum
", a declarat Tecău pentru Telekom Sport.

Tecău spune că despărţirea de Darren Cahill nu a contat atât de mult pe termen scurt, în condiţiile în care Simona i-a avut alături în Australia pe Florin Segărceanu şi Adrian Marcu.

"A avut acolo suportul domnului Segărceanu, domnului Marcu, Darren a fost şi el acolo, deci cu siguranţă nu s-a simţit singură. Are o echipă foarte puternică, foarte loială, cu care e de mulţi ani.

Dacă ea, după acest turneu, simte nevoia să-şi ia neapărat pe cineva sau s-a simţit bine, poate şi-a dat mai multe responsabilităţi, fiind singură, şi asta o poate ajuta să se maturizeze un pic în joc, în gândire
", a mai spus Tecău.

Cel mai bun jucător român de dublu a vorbit şi despre posibila colaborare a Simonei cu belgianul Thierry Van Cleemput, despre are numai cuvinte de laudă.

"Da, îl cunosc puţin, ştiu că e un antrenor care a făcut o treabă incredibilă, nu numai cu Goffin, şi înainte de Goffin.

Experimentat, un tip foarte calm, prietenos, face o atmosferă plăcută şi mie mi-a plăcut de el, de fiecare dată când am avut ocazia să interacţionez cu el şi dacă e ceva oficial şi vor face echipă, le urez succes",
a mai declarat Tecău pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tecauhalepwta 

viewscnt
Articole similare