Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Iuliu Mureşan după ce şi-a suspendat contractul cu Hermannstadt: "Şi Miriuţă a luat această decizie"

EXCLUSIV | Reacţia lui Iuliu Mureşan după ce şi-a suspendat contractul cu Hermannstadt: "Şi Miriuţă a luat această decizie"

Hermannstadt​

Comentarii

Preşedintele clubului de fotbal AFC Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a decis luni să îşi suspende contractul pe care îl are cu gruparea sibiană pe perioada stării de urgenţă, aflată în vigoare în contextul pandemiei de COVID-19.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, preşedintele clubului a oferit şi motivul pentru care a luat această decizie: "Toată lumea e într-o autoizolare obligatorie, normală şi ne ferim să nu venim în contact cu persoane infectate, să nu luăm şi noi acest virus. Noi am luat nişte măsuri, de exemplu eu am fost primul care a anunţat că mă autosuspend în această perioadă, inclusiv cu drepturile salariale, urmând ca atunci când se termină starea de urgenţă, să revenim cu toţii şi să intrăm în normal", a fost reacţia lui Iuliu Mureşan. 

Conducătorul clubului de pe locul 9 în Liga 1 a mai spus că decizia luată de el ar trebui să fie un exemplu pentru jucători şi a anunţat că Miriuţă şi staff-ul lui au luat aceeaşi măsură. Vasile Miriuţă este izolat în aceste zile la domiciliul său din Budapesta: "Da, am încercat să le ofer un exemplu, eu am fost primul care am anunţat acest lucru, după Vasile, după ceilalţi din staff şi jucătorii ce feedback să aibă? La jucători e important că decizia pe care am luat-o ca toate contractele se prelungesc cu aceeaşi perioadă cât e suspendată activitatea, nimeni nu pierde nimic, se vor lua toţi banii. În momentul în care se va relua activitatea şi o să producem ceva".

Afla mai multe despre: hermannstadtmiriutamuresan 

viewscnt
Articole similare